Șoferul de microbuz şcolar din Olt care pipăia elevele scapă a doua oară de acuzații. Mai mai multe fete au povestit agresiunile sexuale

fata_agresata_olt.jpg

Fata a povestit prin ce a trecut când avea 13 ani
Foto: adevarul.ro

Acuzat de mai multe eleve din Olt că le pipăia, le adresa apelative care le făceau să se ruşineze şi le punea în situaţii stânjenitoare, un șofer de microbuz școlar a scăpat de două ori de cercetarea penală. Magistrații din două instituțiii au dat aceeași soluție: clasarea dosarului.

Cazul de agresiune sexuală a ieșit la iveală în primăvara anului 2019. Alexandra, o adolescentă din localitatea Dorhun, județul Olt, a avut curajul să-i povestească mamei sale prin ce trecea. I-a spus cum Nicolae Mihai sau „nea Mihai“, şoferul de pe microbuzul şcolar, pe care îl ştia încă de la grădiniţă, o agresează cu gesturi indecente. Bărbatul, care este în prag de pensie, a trecut de la apelative precum „Blondo“, „Zână“ şi alte asemenea, la replici mult mai curajoase, de tipul: „Te învăţ eu cum să iubeşti“.

Dosarul, clasat de două ori 

După ce păţania Alexandrei a devenit publică, alte eleve au povestit, la rândul lor, că au fost protagonistele unor scene similare. Una dintre acestea a spus cum „nea Mihai“ i-a strecurat mâna în chiloţi. Bărbatul avea, însă, grijă ca nimeni să nu fie martorul unor astfel de gesturi la care le supunea pe copile. Susţinută de familie, Alexandra a povestit totul mai întâi unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal. La finalul cercetărilor a fost şi prima clasare a dosarului pe motiv că „fapta nu există“. Miercuri, 24 februarie 2021, a fost pronunțată și decizia procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, cealaltă structură la care a ajuns dosarul. Dosarul a fost clasat.

 

Citește în adevarul.ro mărturii care înfioară, dar care n-au convins procurorul

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1