Șoferul de microbuz şcolar din Olt care pipăia elevele scapă a doua oară de acuzații. Mai mai multe fete au povestit agresiunile sexuale

Ultima actualizare:

    Fata a povestit prin ce a trecut când avea 13 ani Foto: adevarul.ro
Fata a povestit prin ce a trecut când avea 13 ani Foto: adevarul.ro

Acuzat de mai multe eleve din Olt că le pipăia, le adresa apelative care le făceau să se ruşineze şi le punea în situaţii stânjenitoare, un șofer de microbuz școlar a scăpat de două ori de cercetarea penală. Magistrații din două instituțiii au dat aceeași soluție: clasarea dosarului.

Cazul de agresiune sexuală a ieșit la iveală în primăvara anului 2019. Alexandra, o adolescentă din localitatea Dorhun, județul Olt, a avut curajul să-i povestească mamei sale prin ce trecea. I-a spus cum Nicolae Mihai sau „nea Mihai“, şoferul de pe microbuzul şcolar, pe care îl ştia încă de la grădiniţă, o agresează cu gesturi indecente. Bărbatul, care este în prag de pensie, a trecut de la apelative precum „Blondo“, „Zână“ şi alte asemenea, la replici mult mai curajoase, de tipul: „Te învăţ eu cum să iubeşti“.

Dosarul, clasat de două ori 

După ce păţania Alexandrei a devenit publică, alte eleve au povestit, la rândul lor, că au fost protagonistele unor scene similare. Una dintre acestea a spus cum „nea Mihai“ i-a strecurat mâna în chiloţi. Bărbatul avea, însă, grijă ca nimeni să nu fie martorul unor astfel de gesturi la care le supunea pe copile. Susţinută de familie, Alexandra a povestit totul mai întâi unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal. La finalul cercetărilor a fost şi prima clasare a dosarului pe motiv că „fapta nu există“. Miercuri, 24 februarie 2021, a fost pronunțată și decizia procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, cealaltă structură la care a ajuns dosarul. Dosarul a fost clasat.

Citește în adevarul.ro mărturii care înfioară, dar care n-au convins procurorul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net