Șoferul criminalilor jurnaliștilor de la Charlie Hebdo s-a predat

Ultima actualizare:

    Cei doi atacatori care poartă cagule au fost identificați de polițiști
Cei doi atacatori care poartă cagule au fost identificați de polițiști

Cel mai tânăr dintre cei trei suspecţi de comiterea atacului sângeros împotriva sediului săptămânalului satiric francez Charlie Hebdo, Hamyd Mourad, în vârstă de 18 ani, s-a predat Poliţiei, azi noapte, au anunţat surse din anchetă, citate de AFP. Vorbim despre șoferul celor doi criminali. Un tănăr fără adăpost.

Potrivit unor surse apropiate dosarului, mai multe reţineri au fost efectuate în cursul nopţii în anturajul celor doi suspecţi căutaţi după comiterea atacului împotriva biroului din Paris al publicaţiei Charlie Hebdo, soldat cu 12 morţi şi 11 răniţi. 

Le Point scrie că doi dintre suspecţi sunt Cherif şi Said Kouachi, de origine franco-algeriană, unul de 32 de ani, iar celălalt de 34 de ani.

Cei doi sunt din Pantin, o suburbie din nord-estul Parisului.

Presa franceză mai scrie că cei doi bărbaţi sunt fraţi, născuţi în al 10-lea arondisment din Paris. În vară se întorseseră din Siria și aveau legături puternice cu islamiștii de aici.

Se pare că atacatorii au fost localizați de autorități la Reims, un oraș aflat la 130 km distanță de Paris, și nu mai e mult până când vor fi prinși.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net