Șoferul criminalilor jurnaliștilor de la Charlie Hebdo s-a predat

atac_paris_hepta_1896594_11e67166b2.jpg

atac armat paris jurnaliști teroriști
Cei doi atacatori care poartă cagule au fost identificați de polițiști

Cel mai tânăr dintre cei trei suspecţi de comiterea atacului sângeros împotriva sediului săptămânalului satiric francez Charlie Hebdo, Hamyd Mourad, în vârstă de 18 ani, s-a predat Poliţiei, azi noapte, au anunţat surse din anchetă, citate de AFP. Vorbim despre șoferul celor doi criminali. Un tănăr fără adăpost.

Potrivit unor surse apropiate dosarului, mai multe reţineri au fost efectuate în cursul nopţii în anturajul celor doi suspecţi căutaţi după comiterea atacului împotriva biroului din Paris al publicaţiei Charlie Hebdo, soldat cu 12 morţi şi 11 răniţi. 

Le Point scrie că doi dintre suspecţi sunt Cherif şi Said Kouachi, de origine franco-algeriană, unul de 32 de ani, iar celălalt de 34 de ani.

Cei doi sunt din Pantin, o suburbie din nord-estul Parisului.

Presa franceză mai scrie că cei doi bărbaţi sunt fraţi, născuţi în al 10-lea arondisment din Paris. În vară se întorseseră din Siria și aveau legături puternice cu islamiștii de aici.

Se pare că atacatorii au fost localizați de autorități la Reims, un oraș aflat la 130 km distanță de Paris, și nu mai e mult până când vor fi prinși.

 

Loading...