Şoferul băut a omorât şase oameni şi a lăsat orfan un copil

Citeste tot despre: 

Ce tragedie! Una dintre femeile rănite grav în urma accidentului produs în noaptea de 29/30 iunie pe DE 581, pe raza localităţii Bădeana, a murit după o săptămână. Este vorba de Raluca Moişanu, tânăra de 34 de ani, care se întorcea alături de familie şi prieteni din concediul petrecut în Grecia, scrie adevarul.ro.

Tânăra fusese transportată în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Moartea tinerei adânceşte tragedia care a lovit această familie, soţul femeii murind în teribilul accident, singura supravieţuitoare fiind fiica acestora, o fetiţă de 13 ani. Raluca şi soţul ei, Cătălin, lucrau în domeniul IT, fiind manager de top în Iaşi. Petrecuse concediul alături de fetiţă şi o altă familie din Iaşi în Grecia.

În noaptea de 29/30 iunie se întorceau spre casă, la Iaşi. La mai puţin de 100 de kilometri de casă, drumul le-a fost curmat de un şofer beat, care gonea nebuneşte pe şosea, alături de prietenii cu care se întorcea de la discotecă. Şoferul care a provocat carnagiul avea o alcoolemie de 1,30 g alcool pur în sânge. În accident au murit şase persoane, iar alţi şase au fost răniţi.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1