Șoferița care a ucis două fete va sta 30 de zile în arest la domiciliu

Ultima actualizare:

    Marcela Leonte a fost arestată la domiciliu
Marcela Leonte a fost arestată la domiciliu

Vești nu tocmai bune pentru femeia care s-a urcat băută la volan și a accidentat mortal două fete în cartierul bucureștean Andronache. Marcela Leonte va sta următoarele 30 de zile în arrest la domiciliu, după cum au decis astăzi judecătorii Tribunalului București.

Lăsată liberă imediat după accident, reținută apoi timp de 24 de ore, eliberată și pusă sub control judiciar în urmă cu o săptămână, șoferița ucigașă va sta cel puțin 30 de zile în arest la domiciliu. Magistrații de la Tribunalul București au respins astăzi cererea procurorilor de a o aresta preventiv pe Marcela Leonte, șoferița care a provocat moartea a două fete, în zona Andronache, la finalul lunii februarie. În schimb, femeia a fost plasată în arest la domiciliu pentru 30 de zile, decizia fiind definitivă.

Șoferița Marcela Leonte este acuzată de ucidere din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Zilele trecute, rudele celor două fete au cerut în stradă arestarea acesteia. 

Tragedia a avut loc sâmbătă, 27 februarie. Marcela Leonte (57 de ani) a ucis două fete care se aflau pe trotuar: una de 7 ani, iar cealaltă de 21 de ani. S-a petrecut pe o stradă din cartierul Andronache, în timp ce copilele stăteau de vorbă cu alți tineri. Femeia a venit tare și a intrat în plin în ele, doborând chiar și stâlpul de electricitate. Le-a spus polițiștilor că nu conducea prea des mașina familiei și că a încurcat pedala de frână cu accelarația. În mod normal, aceasta ar fi trebuit să oprească și să vireze fie la stânga, fie la dreapta. În urma analizelor de sânge a reieșit că femeia avea în sânge, la trei ore după accident, 0,67 la mie. Potrivit polițiștilor rutieri, asta înseamnă că la momentul producerii accidentului aloolemia în sânge era de 1,07 g/l . ”Pe oră se elimină în jur de 15-20%”, au precizat pentru Click! oamenii legii.

Citește și: 

Cine este Marcela Leonte, șoferița ucigașă din cartierul Andronache

Șoferița care a ucis două fete, pusă sub control judiciar. A recunoscut că a băut rom

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net