Șoferița care a ucis două fete află astăzi dacă va fi arestată preventiv. Procurorii au contestat controlul judiciar

Ultima actualizare:

    Șoferița a intrat în plin în fetele care stăteau pe trotuar
Șoferița a intrat în plin în fetele care stăteau pe trotuar

Șoferița care a omorât două fete în accidentul din cartierul bucureștean Andronache află astăzi dacă va ajunge după gratii. Tribunalul București decide dacă va păstra controlul judiciar sau va emite mandate de arestare.

Magistrații decid astăzi soarta Marcelei Leonte, femeia care a intrat cu mașina într-un grup de copii aflați pe trotuar și a omorât două fete. Șoferița, care se afla sub influența alcoolului, a fost initial rețiuntă pentru 24 de ore, iar după expirarea termenului a fost plasată sub control judiciar. Procurorii au contestat decizia de a fi lăsată în libertate, iar sentința va fi dată astăzi de Tribunalul București.

Șoferița Marcela Leonte este acuzată de ucidere din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Zilele trecute, rudele celor două fete au cerut în stradă arestarea acesteia.

Tragedia a avut loc sâmbătă, 27 februarie. Marcela Leonte (57 de ani) a ucis două fete care se aflau pe trotuar: una de 7 ani, iar cealaltă de 21 de ani. S-a petrecut pe o stradă din cartierul Andronache, în timp ce copilele stăteau de vorbă cu alți tineri. Femeia a venit tare și a intrat în plin în ele, doborând chiar și stâlpul de electricitate. Le-a spus polițiștilor că nu conducea prea des mașina familiei și că a încurcat pedala de frână cu accelarația. În mod normal, aceasta ar fi trebuit să oprească și să vireze fie la stânga, fie la dreapta. În urma analizelor de sânge a reieșit că femeia avea în sânge, la trei ore după accident, 0,67 la mie. Potrivit polițiștilor rutieri, asta înseamnă că la momentul producerii accidentului aloolemia în sânge era de 1,07 g/l . ”Pe oră se elimină în jur de 15-20%”, au precizat pentru Click! oamenii legii. 

Citește și: 

Cine este Marcela Leonte, șoferița ucigașă din cartierul Andronache

O mare de flori și un ocean de lacrimi pentru Raisa și Mihaela. Fetele ucise în accidentul din cartierul Andronache au fost înmormântate

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada prabusita slanic jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net