Şoferiţa beată, scăpată de puşcărie de un fost consilier prezidenţial

CLIIMA20140228_0131_1.jpg

Yannina Oltean este fotomodel şi dansatoare (fotografii: Monitorulcj.ro)

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Ruptă de beată, a plecat dintr-un club din Cluj la volanul maşinii sale de fiţe. Poliţia a somat-o să oprească, dar Yannina Oltean a apăsat acceleraţia şi a intrat în plin într-un taxi, rănind patru oameni. Cu toate acestea procurorii clujeni au considerat că blonda poate fi cercetată în libertate.

Liberă ca pasărea cerului! Cine s-ar fi gândit că blonda care a băgat în spital patru oameni, pentru că a condus beată maşina, va pleca liniştită acasă după cinci ore de audieri. Însoţită de avocatul Peter Eckstein Kovacs, fost consilier prezidenţial, tânăra de 29 de ani, se pare că a reuşit să-i impresioneze pe judecători. Lucru care nu i-a ieşit, însă, cu poliţiştii, aceştia fiind de neînduplecat, chiar şi atunci când blonda le-a promis un sex oral, dacă o lasă să plece, potrivit citynews.ro.

Avocatul Peter Eckstein Kovacs a însoţit-o pe Yannina la Parchet

Blonda a ieşit de la audieri cu un fes tras pe ochi

Aşadar, îmbrăcată într-o pereche de pantaloni de piele, o geacă neagră şi cu un fes bine tras pe cap, Yannina Oltean a părăsit, joi seara, Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. N-a vrut să dea nici o declaraţie, la fel şi avocatul ei, care, deşi nu se ocupă de cazuri penale, a preluat dosarul Yanninei, întrucât se cunoaşte cu familia acesteia. Ea va fi cercetată în libertate sub control judiciar pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală. Asta înseamnă că blonda trebuie să se prezinte la organul desemnat cu supravegherea ori de câte ori este chemată.

Yannina Oltean a fost gimnastă şi acum e fotomodel şi dansatoare.

A rănit patru oameni


Miercuri noaptea, Yannina Oltean a ieşit dintr-un club din centrul Clujului, s-a urcat beată la volan şi nu s-a sfiit să apese pe pedala de acceleraţie. Poliţiştii au văzut BMW-ul Z4 care mergea cu viteză din Piaţa Unirii spre Calea Moţilor. Au somat-o să oprească, dar în zadar. Pe Calea Moţilor, şoferiţa a scăpat volanul de sub control şi a intrat pe contrasens unde s-a izbit de un taxi. Patru persoane au fost rănite şi duse la spital.

Frumuseţea asta a distrus două maşini de beată ce era!

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5