Şofer împuşcat în trafic în Eforie Nord - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Incident grav în plin centrul oraşului Eforie Nord. Un şofer a fost împuşcat în trafic de un individ, după ce au avut o neînţelegere în trafic.

Potrivit martorilor, unul dintre şoferi a scos un cuţit iar cel de-al doilea a tras cu pistolul, pentru a se apăra. Rănile sunt destul de grave deşi pistolul nu avea armament de război ci bile de cauciuc.

Două Ambulanţe au fost trimise la locul incidentului. Victima a fost rănită în gât şi în picior şi a fost transportată la spital.

simeon stalpnicul png

Poliţiştii au spus că acest conflict a pornit de la un incident minor. Agresorul a fost identificat. Cel care a făcut uz de armă deţinea pistolul legal şi este angajat în sistemul penitenciar.

Potrivit martorilor, una dintre maşinile implicate este din Dolj, iar bărbatul se afla în autoturism împreună cu soţia şi doi copii.

Unul dintre copii a fost şocat şi a plâns mult timp. În momentul în care Poliţia a sosit la faţa locului, bărbatul aflat în maşina de Dolj s-a calmat, însă la 50 m distanţă alte persoane se băteau în stradă. De abia după sosirea trupelor DIAS, cei implicaţi în scandal s-au potolit.

„Şapte persoane au fost conduse pentru audieri la sediul Poliţiei Eforie“, a declarat subinspectorul Gelu Manolescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Click pe poze pentru a vedea imagini de la locul scandalului din Eforie Nord!

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net