Şofer fugar, reţinut de poliţiştii ilfoveni după ce a accidentat grav un bătrân

hot-prins-de-pagubas-si-retinut-de-politisti.jpg

politie audieri
Patru persoane au fost duse la audieri după furturile din maşini
Foto arhivă personală

A lovit şi a fugit fără nicio urmă de remuşcare. Este vorba despre un bărbat de 49 de ani, din Bucureşti, care după ce a accidentat grav un bătrân, care traversa regulamentar strada, s-a făcut nevăzut.

Accidentul a avut loc în urmă cu aproximativ trei săptămâni, în localitatea ilfoveană Mogoşoaia. Un bărbat în vârstă de 71 de ani a fost lovit şi rănit grav în timp ce traversa regulamentar.

hot-masina1.jpg

barbat retinut politisti ilfov
Bărbatul a fost reţinut joi pentru 24 de ore de poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov

 

Omul a fost lăsat inconştient pe şosea, iar şoferul a dispărut de la locul accidentului. Din datele furnizate de IPJ Ilfov reiese că, la 25 ianuarie, în baza unei sesizări, polițiștii au constatat faptul că, pe D.N.C.B. din direcţia Drumului Național 1 către Mogoşoaia, în apropierea km 68+200, un autoturism ar fi lovit pe trecerea de pietoni o persoană angajată regulamentar în traversarea șoselei. Șoferul a părăsit, apoi, locul accidentului. Victima a fost rănită grav şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

Până la depistarea autorului, a fost deschis un dosar penal, iar în urma activitățiilor desfășurate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au reușit să-l identifice pe șoferul  bănuit că ar fi produs accidentul.

Magistraţii au dispus măsura arestului la domiciliu

Bărbatul a fost reţinut luni, 12 februarie, pentru 24 de ore, iar a doua zi a fost dus de către oamenii legii în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Aceştia au dispus ca şoferul fugar să fie cercetat în arest la domiciliu.

Polițiștii Serviciului Rutier-Ilfov continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsire a locului accidentului fără incuviinţarea organelor în drept şi vătămare corporală  din culpă.

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și