Şofer fugar, reţinut de poliţiştii ilfoveni după ce a accidentat grav un bătrân

Ultima actualizare:

    Patru persoane au fost duse la audieri după furturile din maşiniFoto arhivă personală
Patru persoane au fost duse la audieri după furturile din maşiniFoto arhivă personală

A lovit şi a fugit fără nicio urmă de remuşcare. Este vorba despre un bărbat de 49 de ani, din Bucureşti, care după ce a accidentat grav un bătrân, care traversa regulamentar strada, s-a făcut nevăzut.

Accidentul a avut loc în urmă cu aproximativ trei săptămâni, în localitatea ilfoveană Mogoşoaia. Un bărbat în vârstă de 71 de ani a fost lovit şi rănit grav în timp ce traversa regulamentar.

Omul a fost lăsat inconştient pe şosea, iar şoferul a dispărut de la locul accidentului. Din datele furnizate de IPJ Ilfov reiese că, la 25 ianuarie, în baza unei sesizări, polițiștii au constatat faptul că, pe D.N.C.B. din direcţia Drumului Național 1 către Mogoşoaia, în apropierea km 68+200, un autoturism ar fi lovit pe trecerea de pietoni o persoană angajată regulamentar în traversarea șoselei. Șoferul a părăsit, apoi, locul accidentului. Victima a fost rănită grav şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

Până la depistarea autorului, a fost deschis un dosar penal, iar în urma activitățiilor desfășurate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au reușit să-l identifice pe șoferul  bănuit că ar fi produs accidentul.

Magistraţii au dispus măsura arestului la domiciliu

Bărbatul a fost reţinut luni, 12 februarie, pentru 24 de ore, iar a doua zi a fost dus de către oamenii legii în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Aceştia au dispus ca şoferul fugar să fie cercetat în arest la domiciliu.

Polițiștii Serviciului Rutier-Ilfov continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsire a locului accidentului fără incuviinţarea organelor în drept şi vătămare corporală  din culpă.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net