Șofer din Cluj prins în timp ce conducea fără carnet, o mașină fără uși, plafon și aripi

Ultima actualizare:

    Acest vehicul circula pe un drum public, condus de un șofer fără permisFoto: ziare.com
Acest vehicul circula pe un drum public, condus de un șofer fără permisFoto: ziare.com

Mare este grădina lui Dumnezeu! Un bărbat de 32 de ani din judetul Cluj s-a ales cu dosar penal pentru că a fost prins în trafic fără permis și conducând un vehicul neînmatriculat,de fapt o caroserie cu motor dar fără uși, plafon și aripi.

Șoferul a fost descoperit și fotografiat sâmbătă, 16 august, în timp ce conducea pe un drum national din Cluj, o mașină care a șocat participanții la trafic și i-a determinat să-și facă semnul crucii. Cum arăta bazaconia? Avea roți mergea, dar nu avea usi, capotă si plafon Fotografia a fost postata pe o rețea de socializare iar polițiștii s-au sesizat, au demarat cercetari și au descoperit șoferul și ciudatul său vehicul.

Unde a fost descoperită ciudata mașină

"La data de 16 august a.c., în jurul orei 17:30, politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Floresti au vizualizat o serie de imagini apărute pe o platformă de socializare, cu privire la o persoană care se deplasa pe DN1-E60, din direcția Florești spre Gilău, cu un autoturism in stare avansata de deteriorare și fără a avea plăcuțele cu numărul de înmatriculare montate. Politistii s-au sesizat din oficiu, în cauză fiind efectuate cercetări. Astfel, la scurt timp, autoturismul a fost depistat pe strada Barajului, din localitatea Floresti", se precizeaza intr-un comunicat al IPJ Cluj remis ziare.com.

Șoferul nu avea permis

Polițiștii au procedat la legitimarea conducătorului auto, un bărbat de 32 de ani, din comuna Căpușu Mare.”In urma verificarilor, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere iar autoturismul nu este înmatriculat. In cauză se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, fapte prevazute si pedepsite de Codul penal”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Citiți și

Şofer arestat 30 de zile, după ce a fost prins de 10 ori la volan fără permis

Schimbări în Codul Rutier! Şoferii cu permis categoria B vor putea conduce şi tractoare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net