Șofer de TIR sedus pe Facebook, adormit și jefuit în propria locuință

facebook.jpg

sofer de tir, jefuit in locuinta, femeie recidivista, sedus pe facebook
Șoferul de TIR a fost sedus pe Facebook
foto: Shutterstock
Citeste tot despre: 

O seară romantică s-a transformat într-una de coșmar pentru un bărbat din Dej. Ajuns acasă cu proaspăta iubită, după o cină la restaurant, bărbatul a fost adormit cu un somnifer, apoi jefuit de femeia aleasă.

Bărbatul, de meserie șofer de TIR, a fost sedus pe Facebook de o tânără de 33 de ani din aceeași localitate. A vorbit cu ea seri în şir, iar vineri, când s-a întors din cursă, a scos-o în oraş, să se cunoască, scrie observator.tv.

Şoferul a invitat-o la el acasă, femeia a fost de acord şi i-a spus acestuia că abia aşteaptă să facă sex cu el. Când bărbatul era în baie, tânăra i-a turnat un somnifer foarte puternic în paharul cu băutură, adormindu-l în câteva clipe. Apoi i-a golit casa de lucruri de valoare şi i-a luat şi toţi banii pe care i-a găsit.

Când s-a trezit, bărbatul a anunțat poliția, iar oamenii legii au identificat-o rapid pe tânără: era o ”clientă” mai veche de-a lor, fiind la a doua faptă identică. Stătuse două luni după gratii, după ce a invitat alt şofer de TIR la ea acasă şi l-a jefuit, anul trecut. Vineri, ea era sub control judiciar, cercetată de procurori pentru prima faptă.

 

Citește și:

Un bărbat dornic de amor, jefuit de travestiţi. Totul a fost înregistrat pe camerele de supraveghere

Dorian Popa, jefuit: "În zona în care stau se sparg săptămânal maşini"

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1