Sofer de autocar, prins în timp ce conducea beat pe Autostrada Soarelui

soveri-betivi2.jpg

Șoferului beat i s-a deschis dosar penal
Citeste tot despre: 

Panică duminică noapte pe Autostrada Soarelui, mai mulți conducători auto cerând la 112 intervenția poliției pentru a opri un șofer care circula în zig-zag pe sensul de mers dintre Constanta si Bucuresti anunță stirileprotv.ro.

Politistii l-au găsit în trafic pe șoferul reclamat, l-au tras pe dreapta la kilometrul 144 al autostrăzii și i-au testat alcoolemia. Au descoperit că aceasta era de două ori mai mare decât pragul de la care se deschide dosar penal, 1,01 miligrame.

Autocarul aparținea unei firme care efectua curse regulate Brăila-Bucuresti-Constanta.

Soferul se numeste Ion Coza, are 61 de ani si este din Bucuresti. El purta un tricou inscriptionat cu mesajul „Respectam Viata! Condu prudent! Cei dragi te asteapta acasa!”, denumirea unei campanii de sprijinire a serviciilor medicale de urgenta care intervin in caz de accidente si de sprijinire a educatiei rutiere

Loading...
 
 

Citește și

  • Pompierii au reuşit să stingă focul în timp scurt şi se pare că sursa incendiului a fost un scurt-circuit al instalaţiei electrice a autocarului autocarului. La bordul autocarului se aflau 60 de cetăţeni români care se întorceau în România.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1