Șocat! Copil, sfâșiat de 25 de ori de o haită de câini

Ultima actualizare:

    Câinii agresivi l-au sfârtecat pe băiatul de 8 ani
Câinii agresivi l-au sfârtecat pe băiatul de 8 ani

Un copil de opt ani din Turda a fost atacat, ieri seară, de patru câini de pază. Acesta a fost transportat de urgenţă la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca, unde a fost băgat rapid în operație.

A intrat în curtea unei firme și instantaneu a fost atacat de haită. L-a culcat la pământ și a tras cu dinții de el.

Are 25 de plăgi muşcate pe faţă, torace şi membre, iar medicii s-au chinuit să-l reconstruiască aseară, timp de șase ore. Băiatul se află în continuare în stare critică, scrie news.ro.

”Un copil de 8 ani a ajuns la noi. Prezenta 20-25 de plăgi prin muşcătură la nivelul feţei, toracelui şi membrelor. Trei-patru dintre acestea erau prin smulgerea muşchiului. Când a ajuns la noi era conştient, dar a intrat imediat în sala de operaţie pentru că prezenta risc de infecţie. O echipă de trei chirurgi plasticieni l-au operat timp de mai bine de șase ore. Pacientul este în continuare în stare critică şi se pregăteşte de o nouă operaţie la nivelul membrelor”, a explicat Călin Lazăr, director medical al Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj.

Cea de-a doua intervenție are loc în această dimineață. Poliţiştii au deschis un dosar penal in rem pentru vătămare corporală din culpă.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net