Șocant! Un tânăr din Botoşani şi-a infectat intenţionat iubita cu HIV

hi-sida-sursa-adevarul.jpg

Analizele de zânge au arătat infecția cu HIV
B[rbatul infectat cu HIV ;i/ar putea petrece ani buni dup[ gratii
foto: captura Facebook

Un tânăr de 32 de ani din Botoșani, bolnav de SIDA, ar putea să ajungă la pușcărie după ce și-a infectat intenționat iubita. Procurorii care anchetează acest caz au declarat presei locale că bărbatul, care știa că este infectat, nu i-a spun niciodată fetei că este purtător al HIV.

Tânărul a fost trimis în judecată, dosarul fiind înaintat Tribunalului Botoşani. Pentru fapta sa, riscă să stea 10 ani după gratii.

Cu toate că știa că este purtător al virusului, acesta a avut raporturi sexuale neprotejate cu iubita, astfel că i-a transmis cu bună știință virusul mortal.

Caz tras la indigo

În urmă cu 10 ani, un alt bărbat din Botoșani  a fost condamnat la 14 ani de închisoare, după ce şi-a ucis soţia infectând-o voluntar cu virusul HIV.

Cei doi soți s-au cunoscut în vara lui 2009, iar în urma relației femeia a născut o fetiță. Atunci a descoperit diagnosticul cumplit și, un an mai târziu tânăra mamă mureade SIDA  într-un spital din Iași.  

De altfel, pentru a se putea căsători, bărbatul  a făcut uz de trei buletine de analiză false, prin care se arăta că nu este purtător al virusului HIV, în baza cărora a fost emis ulterior certificatul prenupţial. Magistrații l-au găsit găsit vinovat şi l-au condamnat la închisoare cu executare.

Loading...

Citește și