Șocant! Un tânăr din Botoşani şi-a infectat intenţionat iubita cu HIV

Ultima actualizare:

    B[rbatul infectat cu HIV ;i/ar putea petrece ani buni dup[ gratiifoto: captura Facebook
B[rbatul infectat cu HIV ;i/ar putea petrece ani buni dup[ gratiifoto: captura Facebook

Un tânăr de 32 de ani din Botoșani, bolnav de SIDA, ar putea să ajungă la pușcărie după ce și-a infectat intenționat iubita. Procurorii care anchetează acest caz au declarat presei locale că bărbatul, care știa că este infectat, nu i-a spun niciodată fetei că este purtător al HIV.

Tânărul a fost trimis în judecată, dosarul fiind înaintat Tribunalului Botoşani. Pentru fapta sa, riscă să stea 10 ani după gratii.

Cu toate că știa că este purtător al virusului, acesta a avut raporturi sexuale neprotejate cu iubita, astfel că i-a transmis cu bună știință virusul mortal.

Caz tras la indigo

În urmă cu 10 ani, un alt bărbat din Botoșani  a fost condamnat la 14 ani de închisoare, după ce şi-a ucis soţia infectând-o voluntar cu virusul HIV.

Cei doi soți s-au cunoscut în vara lui 2009, iar în urma relației femeia a născut o fetiță. Atunci a descoperit diagnosticul cumplit și, un an mai târziu tânăra mamă mureade SIDA  într-un spital din Iași.  

De altfel, pentru a se putea căsători, bărbatul  a făcut uz de trei buletine de analiză false, prin care se arăta că nu este purtător al virusului HIV, în baza cărora a fost emis ulterior certificatul prenupţial. Magistrații l-au găsit găsit vinovat şi l-au condamnat la închisoare cu executare.

image
image
image
image
image
image
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net