ŞOCANT: Încă un elev s-a aruncat în Jiu cu un ghiozdan plin cu pietre în jurul gâtului - FOTO

Ultima actualizare:

„Era coleg cu mine. Chiar nu ştiu de ce a făcut asta. Are un ghiozdan plin cu pietre. Era dispărut de duminică. Nu ştiu dacă o cunoştea pe eleva care s-a sinucis. Am vorbit la un moment dat despre gestul ei şi nu avea părere bună despre asta. Chiar a făcut-o «năroadă» când a auzit că şi-a pus capăt zilelor. Când ne-am întâlnit duminică doar ne-am salutat, nu avea rucsacul cu el", a spus Andrei Simescu, un coleg al lui Mihai.

„M-a informat cineva de la Poliţie, dar nu ştiu dacă e vorba de sinucidere. El avea probleme în familie, din câte ştiu are mulţi fraţi. Am înţeles că mama lui a murit. La şcoală nu se manifesta într-un anumit fel, nu era trist, iar la învăţătură era mediu. Dacă este sinucidere, cred că este posibil să fi fost o influenţă de la eleva Raluca Drăguşin. De cele mai multe ori, aceste cazuri le trezesc multe idei copiilor", a spus Dorina Popescu, directoarea liceului la care învăţa elevul. Acesta era elev în clasa a IX-a şi a dispărut de acasă duminică. Locuia în Târgu-Jiu.

Mediatizarea excesivă nu face altceva decât să încurajeze replicarea modelului de rezolvare a acestor situaţii problematice. Părinţii ar trebui să discute cu ei şi să aibă un control permanent în relaţia cu copilul. Cred că ar trebui să crească numarul de interacţiuni pozitive între părinte şi copil,iar aici ar fi multe activităţi pe care ar trebui să le desfăşoare împreună. Ar fi bine ca părinţii să renunţe un pic la avertizări permanente, certuri, critici, pedepse, în relaţiile cu copiii",a declarat Maria Tomescu, psiholog clinician specialist şi psihoterapeut.

Medicii legişti vor stabili mâine cauza decesului. „Dispariţia sa a fost anunţată pe 25 mai de tatăl său, la ora 01.00, iar din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că a plecat de acasă pe 22 mai, în jurul orei 19.00. Corpul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei şi, în funcţie de rezultat, urmează a se stabili data aproximativă la care a survenit decesul şi cauza exactă a acestuia", a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Vezi fotografii în ADS Târgu-JIU

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net