Șocant! Bărbat atacat cu furculița și stropit cu hipoclorit de nevastă

nevasta-militar-batut.jpg

Bărbat bătut de soție
Momente de groază pentru bărbatul atacat cu furculița
foto: arhivă Click!

Momente de groază pentru un bărbat de 63 de ani din localitatea Băsânceni, județul Botoșani. Omul a ajuns la urgențe după ce a fost atacat în propria casă. Agresoarea este chiar soția sa. Orbită de furie, aceasta a vrut să îi scoată ochii cu o furculiță. Bărbatul a reușit să se apere, însă acest fapt a înfuriat-o și mai tare pe consoartă. Aceasta a luat hipoclorit și l-a stropit pe față.

Scăpat din mâinile soției, bărbatul s-a baricadat în casă și a sunat la 112. Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) a ajuns în scurt timp la domiciliul celor doi, unde bărbatul a primit primul ajutor, după care a fost preluat şi transportat la Urgenţe.

 „Pacientul a ajuns în serviciul nostru prezentând arsură chimică corneo conjunctivală la nivelul ambilor ochi. A primit îngriji medicale, însă a refuzat internarea, dorind să se întoarcă la domiciliu”, a precizat un asistent din cadrul UPU SMURD pentru Monitorul de Suceava.

Poliția spune că bărbatul are la dispoziţie 60 de zile pentru a depune plângere împotriva soţiei. Acesta a anunțat că nu dorește să își dea nevasta pe mâna anchetatorilor.

Violența în familie

Acesta nu este însă un caz singular. În aceeaşi seară la spital a ajuns şi o femeie, în vârstă de 40 de ani, din Copălău. Ea a sunat la 112 spunând că a fost agresată de iubitul ei. Femeia a fost transportată la spital, unde prezenta mai multe contuzii la nivelul capului şi feţei, însă era în afara oricărui pericol.

Totodată, la începutul lunii martie, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din localitatea Dimăcheni, a ajuns la spital după ce soţia lui l-a bătut cu o scândură.

Iar la finalul anului trecut, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Flămânzi, a ajuns la spital cu o ambulanţă după ce a fost bătut de propria nevastă. Motivul: bărbatul a ajuns acasă, în ajunul Crăciunului, beat criță. Femeia a folosit un ceaun pe post de armă, astfel că bărbatul a ajuns la spital cu capul spart.

Loading...

Citește și

  • Printre cei zece concurenţi care se pregătesc să plece, peste câteva zile, la o fermă din Cipru, pentru a filma ”Ferma vedetelor” (PRO TV), se află şi Saveta Bogdan. Click! vă spune totul despre concurenta de 69 de ani, care, ieri, s-a prezentat în faţa producătorilor emisiunii, cu o valiză plină de haine.

  • Un bărbat din Galaţi a ajuns la spital şchiop şi cu capul spart. Potrivit corespondentului RTV acesta s-a plâns că nevasta îi administrează frecvent câte o corecţie, ca să-l gonească de acasă. Acum, femeia este cercetată de poliţişti