Şoc! Uite cum se cară fier vechi cu tramvaiul!

Ultima actualizare:

    Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei care cară fier vechi pe linia tramvaiului 16
Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei care cară fier vechi pe linia tramvaiului 16

Nesimţirea şi inventivitatea prost înţeleasă şi-au dat mâna! De ceva vreme, bucureştenii care călătoresc în tramvaiele 16 şi 36, dar şi vatmanii şi controlorii RATB, sunt şocaţi să vadă cum se cară fierul vechi!

Vatmanii de pe tramvaiele 16 şi 36 din Bucureşti sunt înnebuniţi de cetăţenii care şi-au făcut un obicei din a căra fier vechi cu... vagonul. Iar călătoria e lungă, nu glumă, pentru că cele două mijloace de transport leagă  cartierul Pipera de  cartierul Republica, traversând zona de ­nord-est a Capitalei.Vrând, nevrând, vatmanii sunt obligaţi să aştepte în staţie până ce aceştia încarcă şi descarcă fierul vechi cărat, cu toate că nici nu plătesc un bilet măcar pentru transportul lor personal.

“Circul de ani de zile pe această rută din zona Lizeanu şi până în Pipera. Periodic se urcă diverse persoane de o anume etnie, care încarcă tramvaiul cu ţevi lungi, saci imenşi cu diverse obiecte sau cărucioare de la supermarket, goale sau pline. Este inadmisibil ce se întâmplă şi în ziua de azi. Nimeni nu îi opreşte. Unii dintre ei mai vorbesc şi urât şi sunt agresivi cu călătorii. Chiar şi vatmanilor le este teamă de ei”, ne-a spus un călător de pe linia tramvaiului 16.


    Iată cum dă jos căruciorul!
Iată cum dă jos căruciorul!

Călătorii sunt nemulţumiţi şi de mizeria pe care o lasă aceştia în tramvai, dar şi pentru că sunt obligaţi să aştepte în staţii foarte mult până când îşi urcă ei fierul vechi în vehicule.

“Se stă foarte mult în staţie din cauza acestor persoane. După ce că aştept tramvaiul 36 chiar şi 30-40 minute să apară, mai stăm şi minute bune pentru ca aceşti nesimţiţi să-şi încarce „marfa”. Nu înţeleg cum de nu îi prinde nimeni. Am observat că oamenilor le e frică, iar ei sunt foarte recalcitranţi dacă le atragi atenţia cu ceva”, ne mai spune o femeie care circulă cu 36.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net