Șoc și groază la Arad. Un cuplu de pescari a salvat un om de la înec crezând că este pește uriaș

Ultima actualizare:

    Acesta este bărbatul salvat din Mureș după ce a fost confundat cu un pește uriașFoto: aradon.ro
Acesta este bărbatul salvat din Mureș după ce a fost confundat cu un pește uriașFoto: aradon.ro

Noapte de poveste pentru doi pescari, soț și soție, din Arad. Cei doi dădeau la pește pe întuneric pe malul Mureșului când într-una dintre undițe au simțit ceva greu. Au tras cu nădejde și după îndelungi eforturi au scos la mal”captura”. Era de fapt un om și așa au aflat că acesta împreună cu alți doi au ieșit cu barca pe Mureș, aceasta s-a scufundat iar curenții îi risipiseră. Au dat alarma iar după îndelungi căutări salvatorii au găsit și ceilalți doi pescari.

În jurul orei 00.30, duminică dimineața, autoritățiile au fost alertate de un bărbat că o barcă pe râul Mureș, în zona localității Milova, s-a scufundat, iar trei oameni aflați în barcă au căzut în apă și încearcă să iasă la mal. Ce se întâmplase? Conform informațiilor furnizate de aradon.ro, patru arădeni au plecat să pescuiască pe Mureș, trei dintre ei s-au urcat într-o barcă iar unul dintre ei a rămas pe mal. Acesta din urmă a văzut cum barca a luat apă și s-a scufundat dar nu a văzut ce s-a întâmplat cu cei trei pescari așa că a dat alarma. Bărbații căzuți în apă au încercat să se salveze dar la un moment dat au fost separați din cauza curentului puternic și a întunericului.

Ceilalți pescari căzuți în Mureș au fost descoperiți pe malurile râului, ei reușind să iasă singuri din apă
Ceilalți pescari căzuți în Mureș au fost descoperiți pe malurile râului, ei reușind să iasă singuri din apă

Cei trei au fost purtați de ape câțiva kilometri, iar în zona localității Ususău, unul dintre ei, cu handicap locomotor tot pipăind pe întuneric prin apă după ceva de care să se agațe a dat cu mâna de o sfoară. Era de fapt o undiță, lansată de către un cuplu ce se afla întâmplător la pescuit în acea zonă.”Crezând că este o captură uriașă, cei doi pescari au depus eforturi mari să-l aducă la mal. Surpriza a fost pe măsură în momentul în care și-au dat seama că marea captură este un om. Cei doi l-au scos pe bărbat din apă și au aflat împrejurările în care s-a produs acel eveniment, sunând imediat la 112. Ceilalți doi bărbați au reușit să iasă din apă, unul pe un mal, celălalt pe altul, însă dezorientați nu au mai putut înainta, fiind blocați din cauza vegetației și a întunericului”, au declarat surse din Jandarmeria Arad pentru aradon.ro. În cele din urmă au fost găsiți și ceilalți doi pescari căzuți în apă. Aceștia reușiseră să iasă singuri la mal dar pentru că nu știau zona și erau în locuri necunoscute au preferat să aștepte să fie recuperați

Citiți și

Vedete din România pasionate de pescuit. Cine e pe primul loc

Uite ce "monştri" prind vedetele pasionate de pescuit!

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net