Şoc la Realitatea TV! Emma Zeicescu și-a dat demisia!

Ultima actualizare:

    Emma Zeicescu, realizatoarea emisiunii „Oameni și fapte” de la Realitatea TV, demisionează de la postul de știri după zece ani
Emma Zeicescu, realizatoarea emisiunii „Oameni și fapte” de la Realitatea TV, demisionează de la postul de știri după zece ani

Emma Zeicescu, realizatoarea emisiunii „Oameni și fapte” de la Realitatea TV, demisionează de la postul de știri după zece ani. Demisia ei vine la câteva zile după plecare Anetei Sîngeorsan. Jurnalista a făcut anunțul pe blogul său.

“BREAKING NEWS – Bună dimineaţa, sunt Emma Zeicescu şi îmi dau demisia.  La ora asta, ar fi trebuit să fiu în cabina de machiaj, să mă pregătesc pentru întâlnirea cu voi. Ar fi trebuit să urmeze trei ore, cu Oameni şi Fapte, în direct la Realitatea TV. Pe micul ecran.

Din păcate/din fericire, eu privesc acum un ecran. Sunt bucuroasă. Sunt recunoscătoare. Că pot să vă scriu, nu vă să spun, că ne vom revedea curând.

Împlinesc cincisprezece ani de presă.

Împlinesc zece ani cu Realitatea TV.

Asta ar fi ultima poză din studiouri. Aici, doi dintre oamenii de presă MULŢI, cu care am împărţit o pâine şi un sfert  de viaţă.

Vă mulţumesc pentru tot şi pentru toate.

Le urez Realităţii TV și presei românești să-și recapete strălucirea”, a scris Emma pe blogul personal.

După ce și-a anunțat demisia, Emma Zeicescu a declarat pentru Pagina de media că se va concentra în următoarea perioadă pe online și pe prezentarea de evenimente, iar din toamnă nu exclude revenirea în TV.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net