Șobolani, fotografiați în vitrina cu produse de panificație a unui supermarket din Capitală. Ce spune compania

sobolani.png

Rozătoarele au fost fotografiate mâncând din produsele de panificație expuse pentru vânzare
Foto: Facebook
Citeste tot despre: 

O imagine care a revoltat internetul a ajuns miercuri și în atenția presei. Doi șobolani au fost fotografiați pe un raft cu produse de panificație, mâncând din acestea, într-un magazin Mega Image de pe strada Ion Mincu din sectorul 1 al Capitalei.

Fotografia a fost publicată pe pagina de Facebook de Adrian Moraru, consilier general PNL la Primaria Capitalei. „Șobolani în magazine. În sectorul 1. În Capitala Capitalei! Romprest nu este un operator pe care să îl dorești.

Însă, nu așa se soluționează conflictul cu ei. Cu toate astea, până unde acceptăm să ne ducă în mizerie și boli USR Sector 1?”, a scris consilierul liberal pe Facebook.

Reprezentanții Mega Image au luat și ei atitudine și și-au cerut scuzele de rigoare pentru „incidentul neplăcut”. De asemenea, au anunțat că vor închide magazinul pentru deratizare.

Mega Image și-a cerut scuze pentru „incidentul neplăcut”

„Acordăm scuze clienților noștri pentru acest incident neplăcut. Intervenim frecvent în magazinele noastre cu soluții de deratizare la un interval mult mai des decât prevederile legale, mai ales că în anumite zone sunt foarte multe surse externe pe care nu le putem controla.

În magazinul nostru din Ion Mincu, care se află la parterul unei clădiri vechi,  ultima deratizare a avut loc în cursul zilei de ieri (marți, n.n.) și, pentru a lua măsuri suplimentare, vom închide astăzi magazinul și vom acționa cu un tratament de eradicare mai puternic”, au precizat reprezentanții Mega Image. 

Loading...