Snopiţi în bătaie ca să renunţe la un proces

Citeste tot despre: 

Violenţă ieşită din comun la Gura Humorului. Doi soţi au fost atacaţi şi bătuţi cu parii de trei indivizi, din cauza unor conflicte mai vechi. Totul s-a petrecut în plină stradă, sub privirile înspăimântate ale trecătorilor.

Agresiunea de la Gura Humorului s-a petrecut pe data de 17 mai, însă abia acum victimele au obţinut imaginile surprinse de o cameră de supraveghere instalată în zona în care a avut loc bătaia.

Imaginile arată clar cum soţii Marius şi Petronela Plai sunt atacaţi pe stradă şi luaţi la bătaie cu bâtele de trei indivizi. Agresorii sunt consăteni cu victimele, iar conflictul dintre ei a pornit anul trecut. Atunci, Marius Plai a susţinut că a fost bătut de doi dintre agresorii de acum şi mai multe rude de-ale acestora.

Agresorii au fost surprinşi de camerele video, în timp ce-i loveau cu bestialitate pe cei doi soţi

CLIIMA20130524_0194_1.jpg

Marius Plai a primit 14 zile de îngrijiri medicale (Capturi: monitorulsv.ro)

Bărbatul a făcut plângere la poliţie, însă la finalul cercetărilor, a fost amendat, anchetatorii concluzionând că şi el a participat la scandal. Dintre presupuşii agresori din 2012, doar unul a fost cercetat, fără însă a fi trimis în judecată.

CLIIMA20130524_0195_1.jpg

Marius Plai a primit 14 zile de îngrijiri medicale (Capturi: monitorulsv.ro)

Marius Plai a contestat în instanţă atât amenda primită, cât şi ordonanţa procurorului de netrimitere în judecată a singurului vinovat găsit de poliţie din cealaltă tabără.

Femeia a reuşit să-i gonească după ce i-a ameninţat cu un pietroi

CLIIMA20130524_0196_1.jpg

Marius Plai a primit 14 zile de îngrijiri medicale (Capturi: monitorulsv.ro)

Astfel, vinerea trecută, el a venit cu maşina personală la proces la Gura Humorului, împreună cu soţia şi trei persoane din sat.Imediat după ce a parcat autoturismul în apropierea Judecătoriei a şi fost atacat.

„Nu am apucat să închid maşina, că patru indivizi cu bâte de baseball m-au bătut. Am încercat să fug, am căzut jos, dar m-au omorât şi acolo cu bătaia. M-au bătut de am rămas fără suflare, am ajuns la Urgenţe şi mi-a fost foarte rău", a povestit Marius Plai, pentru Monitorul de Suceava.

El a fost salvat chiar de soţia sa, care, deşi lovită şi ea cu bâta de unul dintre agresori, a luat un bolovan de pe marginea drumului şi i-a ameninţat pe cei trei că îl aruncă înspre ei. O femeie care a asistat la toată scena a mărturisit că şi acum e înspăimântată de ceea ce s-a întâmplat, mai ales că a primit şi ameninţări după acel episod violent. Marius Plai susţine că, de când a depus reclamaţia, poliţiştii nu au luat nici o măsură împotriva agresorilor. Poliţiştii explică că abia au intrat în posesia imaginilor înregistrate şi că în cauză s-a întocmit dosar penal.

"Dacă nu eram eu, să-i ameninţ cu pietroiul, îmi omorau soţul!"
Petronela Plai

Sighetu marmaţiei: A ucis-o pe patroana care i-a trimis nevasta în străinătate

Crimă pe una dintre cele mai circulate străzi din Sighetu Marmaţiei. Furios că soţia care munceşte în Ialia l-a anunţat că vrea să divorţeze, un bărbat de 47 de ani a ales să se răzbune pe patroana femeii, cea care i-ar fi găsit jobul în străinătate.

Femeia a fost înjunghiată pe o stradă din centrul  oraşului

CLIIMA20130524_0198_1.jpg

Marius Plai a primit 14 zile de îngrijiri medicale (Capturi: monitorulsv.ro)

A mers la magazinul pe care aceasta îl avea în oraş, a tras-o afară din încăpere şi, fără să stea prea mult pe gânduri, a înjunghiat-o de mai multe ori în spate. În ciuda loviturilor primite, femeia a rămas în picioare, sprijinindu-se de un copac, în timp ce atacatorul a fugit pe o străduţă lăturalnică.

Ulterior, ea a căzut, iar trecatorii, care au găsit-o într-o baltă de sânge, au chemat ambulanţa. Rănile suferite i-au fost fatale femeii care a murit la spital. Bărbatul a fugit de la locul faptei şi a încercat să se ascundă, însă poliţiştii i-au dat de urmă în doar 20 de minute şi l-au reţinut.

Întreaga scenă a crimei a fost surprinsă de camerele de supraveghere video din zonă, iar criminalul riscă 15 ani de închisoare. Oamenilor nu le vine să creadă că a putut avea loc o asemenea crimă, mai ales că ştiu despre cei doi soţi că ar fi fost foarte credincioşi.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1