Slalom cu mașinile printre stâlpii din mijlocul drumului. Situație bizară într-o comună din Iași

Ultima actualizare:

    Așa arată strada Petalelor din comuna CiureaFoto: adevarul.ro
Așa arată strada Petalelor din comuna CiureaFoto: adevarul.ro

Ca la noi la nimeni! Şoferii care trec pe strada Petalelor din comuna Ciurea (Iași) sunt nevoiţi să facă slalom printre stâlpii lăsaţi în mijlocul drumului, din cauza unor neînţelegeri.

Totul a pornit din momentul în care compania de electricitate a extins iluminatul stradal, iar în zonă erau construite foarte puţine case.  Printre primii proprietari de pe strada Petalelor se număra Corneliu M., iar compania de electricitate şi-a luat drept reper gardul acestuia, scrie adevarul.ro. 

Cu timpul, în zonă s-au construit mai multe case și s-a luat decizia de a se mări strada, pe care încăpea doar o maşină.  Majoritatea proprietarilor au căzut de acord să renunţe la câţiva metri din suprafața curții, astfel că şi-au retras gardurile pentru a mări strada, cu excepţia lui Corneliu M., care a refuzat cu îndârjire. Cătălin Lupu, primarul comunei, susține că nu poate face nimic, dacă proprietarul nu vrea să doneze o bucată de teren, arată bzi.ro. ”Nu renunţ la nici o bucată de pământ. Și așa mi se pune praful pe geamuri, nu încurc eu lucrurile. Ar putea lua în calcul să pună stâlpii pe partea stângă, pentru a fi în linie dreaptă. Să găsească o soluţie!”, spune, categoric, Corneliu M.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net