Situație inedită! Frate şi soră, contracandidaţi la aceeaşi primărie

Ultima actualizare:

    Ioan Oros şi Gabriela Sadoschi se vor lupta pentru voturile sătenilor din comuna Ostra
Ioan Oros şi Gabriela Sadoschi se vor lupta pentru voturile sătenilor din comuna Ostra

I-a dat planurile peste cap! Ioan Oros, edilul comunei sucevene Ostra, care a câştigat precedentele alegeri locale cu 93,47%, sub steagul PSD, candidează pentru un nou mandat, după ce a trecut la PNL. Funcţia de primar este râvnită însă şi de sora actualului edil! Aceasta a ales să se prezinte la alegeri din partea PSD.

Război fratricid în nordul ţării! În urmă cu câteva săptămâni, Ioan Oros, primarul comunei Ostra (Suceava), a anunţat că pleacă din Partidul Social Democrat (PSD), pentru a candida din partea Partidului Naţional Liberal (PNL). El câştigase fotoliul de edil, la alegerile locale din 2016, cu un scor impresionant: 93,47% din voturi. PSD n-a rămas însă fără candidat pentru scrutinul programat pe 27 septembrie. Mai mult, partidul condus de Marcel Ciolacu a reuşit să facă lupta electorală mult mai palpitantă în comună.

Din partea PSD va candida Gabriela Sadoschi, nimeni alta decât sora primarului în funcţie. Femeia s-a întors acasă în 2018, după 17 ani petrecuţi în Spania, şi a pus pe picioare o afacere – un restaurant, deschis în luna inauarie şi închis în martie, din cauza pandemiei.

Luat prin surprindere de această veste, Ioan Oros a declarat pentru monitorulsv.ro că ea „va rămâne în istoria comunei ca sora care şi-a înjunghiat fratele pe la spate. Sângele apă nu se face, dar uite că la ea se face“. 

Pe de altă parte, sora sa, mai tânără decât el cu zece ani, susţine că, de fapt, nu luptă împotriva fratelui său, ci împotriva omului politic.  „Nu este ceva personal, îmi iubesc fratele la fel de mult, dar vreau să mă implic în politică şi ştiu că pot să o fac”, mărturiseşte Gabriela Sadoschi. „Toată lumea spune că la PSD este o problemă. Păi, dacă este aşa, haideţi să intrăm mai mulţi în partid şi să-l schimbăm. În politică trebuie să vină oameni noi, cu suflu nou, cu idealuri”, adaugă sora primarului. Femeia dezvăluie că deocamdată nu este membru PSD, dar că va fi susţinută de această formaţiune politică. “Voi deveni membru când PSD mă va convinge că apără valorile social-democrate”, încheie candidata la funcţia de edil.

Finul şi naşul şi-au aruncat vorbe grele

Telenovelă şi în Dolj! În comuna Calopăr, primarul Marin Cătălina (PSD), care doreşte să obţină un nou mandat, a organizat pe 22 august un miting electoral. Acţiunea a fost întreruptă chiar de viceprimarul Marius Pavel. Primarul i-a fost acestuia naş şi la cununie, şi la botezul copilului, arată adevarul.ro. Acum, finul a ajuns să se dezică de cel care, potrivit apropiaţilor, “l-a făcut om”. Războiul a început după ce finul a schimbat tabăra şi candidează din partea Pro România pentru funcţia de primar. Când a aflat despre miting, Pavel a filmat cu telefonul şi l-a acuzat pe naş că a organizat o acţiune la care nu se respecă distanţarea socială. Cei doi şi-au aruncat vorbe grele, spre mirarea celor din comună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net