Situaţie fără precedent. Un om al străzii, arestat la «domiciliu»

646x404.jpg

om strada arestat domiciliu adapost
Cum nu are locuinţă, ci stă pe străzi, bărbatul a fost dus la un adăpost pentru cei săraci
foto: arhivă Click!

O persoană fără domiciliu a fost arestată la... domiciliu. Nu e o glumă. S-a întâmplat în Bucureşti, unde un echipaj de poliţie a găsit întâmplător un om al străzii care era de fapt....arestat la domiciliu. Cum nu are locuinţă, ci stă pe străzi, bărbatul a fost dus la un adăpost pentru cei săraci.

Anunţul a fost făcut în cadrul comandamentului de iarnă de la Primăria Capitalei. “Avem in premieră un arestat la domiciliu fără domiciliu pentru care s-a emis dispoziţie de cazare în Pallady. Este la izolare acum până vom traşa a cu birourile juridice dacă îl putem ţine în continuare acolo sau nu”, a declarat un reprezentant al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, potrivit România Tv.

Până când poliţia va lua o decizie, tânărul suspectat de furt are parte de un tratament preferenţial. Stă singur în cameră şi primeşte mâncare caldă de trei ori pe zi.

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Faceţi cunoştinţă cu cel mai popular personaj în rândul internauţilor chinezi. În timp cu unii îl consideră de-a dreptul fascinant, alţii nu reuşesc să-i identifice "punctele forte".

  • După o viaţă dedicată carierei profesionale, o femeie în vârstă de 51 de ani, fost cadru didactic la Universitatea Creştină “Dimitrie Cantemir” din Braşov, a rămas fără loc de muncă. Acum a ajuns să trăiască din şomaj şi să doarmă la un centru pentru persoane fără adăpost din Târgu Jiu.

  • Doi români fără adopst, tată şi fiu, au fost stropiţi cu un produs inflamabil în noaptea de joi spre vineri la Nisa, relatează Adevărul.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1