Situație desprinsă parcă din filme la Petroșani! Un bărbat a furat din spital bebelușul pe care îl predase de bunăvoie

spital.jpg

Un bărbat a furat din spital bebelușul pe care îl predase de bunăvoie autorităților, pe motiv că nu îl putea îngriji
Foto: Gazeta de dimineață

Un bărbat din Petroșani a predat sâmbătă, 15 februarie, un bebeluș de doar 4 luni, explicând că el este tatăl biologic al micuțului, însă nu poate să îl îngrijească singur, după ce mama copilului i-ar fi părăsit amândoi. Decizia sa nu a fost una de durată însă, acesta intrând ulterior în spitalul unde a fost ținut micuțul, pentru a-l...fura!

Polițiștii l-au dus pe copil la spital, după ce bărbatul l-a predat la secție, dar după câteva ore cadrele medicale au sesizat Poliția că bebelușul a dispărut. Acesta a fost găsit ulterior pe stradă, alături de mama lui și bărbatul care îl dusese poliție. Și mai grav este însă faptul că bărbatul a reușit să răpească micuțul din spital fără să fie întrebat ce și cum.

Un bărbat a furat din spital bebelușul pe care îl predase de bunăvoie autorităților

În presă se vehiculează că acesta nu ar fi nici măcar tatăl biologic al bebelușului, ci că pur și simplu îl folosea pe micuț pentru a merge la cerșit, se arată în publicația Gazeta de Dimineață.

„Astăzi (sâmbătă, 15 februarie- n.red.), în jurul orei 14.00, la Poliția Municipiului Petroșani s-a prezentat un bărbat în vârstă de 40 de ani, împreună cu un minor în vârstă de 4 luni (despre care a declarat că îi este tată biologic). Bărbatul a declarat că mama minorului (concubina sa, o femeie de 31 de ani) a plecat de acasă și a lăsat minorul în grija lui, însă el nu este în măsura să îl îngrijească.

Polițiștii au anunțat reprezentanții DGASPC și au luat măsura internării temporare a minorului la Secția Pediatrie a Spitalului din localitate”, a informat IPJ Hunedoara. După două două ore și jumătate, spitalul a anunțat poliția că bebelușul a dispărut, în cele din urmă reieșind că acesta a fost furat din spital chiar de bărbatul care îl predase mai devreme poliției.

În cursul serii, femeia și fiul acesteia au fost internați într-un centru specializat, din subordinea DGASPC. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, în actul de naștere al copilului este trecut alt tată, nu concubinul care l-a predat poliției apoi l-a furat din spital.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1