Sinucigaşul «Omul-Paiangăn», dat jos de o bătrânică

Ultima actualizare:

    Un bărbat la bustul gol s-a cocoţat pe acoperişul unei biserici
Un bărbat la bustul gol s-a cocoţat pe acoperişul unei biserici

Circ, ieri dimineaţă, în centrul oraşului Cluj-Napoca. Un bărbat la bustul gol s-a cocoţat pe acoperişul unei biserici, ameninţând că se aruncă în gol. O bătrânică aflată în trecere şi-a asumat rolul de negociator şi a reuşit, cu replici haioase, să-l convingă pe tânăr să renunţe la sinucidere.

Bătrâna din Cluj Napoca nu a fost impresionată deloc de intenţiile bărbatului care ameninţa că se aruncă de pe acoperişul unei biserici din oraş. Ea şi-a propus să-l împiedice să facă gestul fatal, iar replicile sale au fost de-a dreptul spumoase. "Măi mucea, hai jos de-acolo, băi! Minune din nădragii tăi, te călăreşti pe Sfânta Biserică! Că chiar te-a lua dracu' şi te-a duce, ai grijă!", i-a strigat aceasta, potrivit rtv.net.

"Măi mucea,  hai jos  de-acolo,  băi!"
"Măi mucea, hai jos de-acolo, băi!"

Femeia ba l-a certat, ba l-a alintat pe tânăr, pe care l-a botezat Omul Paiangăn."Dă-te jos de-acolo, mamă. Nu ţi-e ruşine să ţii atâta poliţie şi maşină? Mă, mare mandatar eşti. Hai jos de-acolo măi prinţule! El îi Omul Paiangăn! Hai măi, că ai şi tu telefon, eşti cineva, hai jos! Bine, bine! Hai dă-te jos de-acolo, măi Omul Paiangăn!". După câteva zeci de minute, tânărul a coborât de pe clădire. El a renunţat la sinucidere şi s-a ales şi cu o nouă poreclă: Omul Paiangăn.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net