Sinucidere la metrou! Un bărbat s-a aruncat în fața trenului, în stația Izvor

metrou.jpg

Călătorii au fost anunțați că trenurile întârzie
Foto: Arhivă
Citeste tot despre: 

Sinucidere la metrou, joi dimineață (25 iulie). Un bărbat de 40 de ani s-a aruncat în fața trenului, la stația Izvor. Se circulă cu dificultate, în principal pe magistralele 1 și 3.

Update: „Metrorex informează că, astăzi, 25.07.2019, începând cu 07:05, circulația trenurilor de metrou se desfășoară cu dificultate pe Magistrala 1 (Dristor-Pantelimon).

Modificările în circulație au fost făcute întrucât o persoană a căzut în calea de rulare în stația de metrou Izvor (în direcția Eroilor), posibilă tentativă de suicid.

Circulația trenurilor va fi reorganizată de Metrorex, astfel încât evenimentul să afecteze cât mai puțin călătorii.

Urmează ca instituțiile abilitate să cerceteze și să stabilească condițiile în care s-a produs evenimentul.” , a transmis Metrorex într-un comunicat de presă. 

Călătorii așteaptă de zeci de minute metroul. Ei au fost anunțați că „din motive independente de Metrorex, circulația trenurilor funcționează cu întârziere”. La stația Timpuri Noi, călătorii sunt scoși din trenuri, potrivit Digi24. Un bărbat s-a aruncat în fața metroului, la tația Izvor, dar momentan nu există mai multe informații. 

Știre în curs de actualizare

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1