Singur de Valentine's Day? Joi ai şansa să-ţi găseşti jumătatea

Ultima actualizare:

    "Speed date" se organizează joi seara într-un mall din Bucureşti
"Speed date" se organizează joi seara într-un mall din Bucureşti

Ziua Îndrăgostiţilor poate fi un motiv de tristeţe pentru cei care nu sunt într-o relaţie. Toate magazinele sunt pline de inimioare şi de surprize pentru îndrăgostiţi, peste tot dragostea "pluteşte în aer", numai ei sunt singuri. Din acest motiv, organizatorii de evenimente s-au gândit şi la ei.

Pentru a nu fi singuri de Valentine's Day, bucureștenii își pot găsi perechea pe ultima sută de metri! Băneasa Shopping City organizează în seara de 13 februarie, de la ora 19.00, o sesiune specială de speed dating. Acesta este un concept nou în rândul publicului românesc, ce presupune întâlniri scurte cu mai mulți parteneri de sex opus. Odată ajuns la întâlnire, la fel cum vedem în filmele americane, fiecare participant trece printr-un maraton de discutii, a câte 6-7 minute fiecare, suficiente pentru a-și da seama dacă partenerul este pe placul lor sau nu.

Dacă până la finalul seriei de întâlniri aceștia întâlnesc o persoană pe care ar vrea să o revadă, pot scrie numele ei în formularul special pe care îl transmit organizatorilor. Unul dintre marile avantaje ale speed dating-ului este discreția! Spre deosebire de blind date-uri, dacă participanții nu întâlnesc o persoană pe gustul lor, nu se vor trezi cu telefoane nedorite din partea acestora. Schimbul de date de contact se face numai de comun acord, prin intermediul organizatorilor, dacă cei doi s-au plăcut reciproc.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net