Fiul pastorului arădean ucis de coronavirus: "Nu ştim dacă vom putea să ne luăm rămas bun de la el"

pastorul_mort1.jpg

Pastorul penticostal Ioan Șerban avea 64 de ani
Citeste tot despre: 

Luni seara, Ioan Şerban, profesor şi pastor la biserica penticostală “Izvorul vieţii” din Aradul Nou, a decedat la Spitalul Judeţean din Arad. Alex-Emanuel Şerban, fiul pastorului, a explicat pe pagina sa de Facebook ce s-a întâmplat.

“Ioan Şerban, tatăl meu, s-a dus astăzi la Domnul... A fost cel mai bun soţ (44 de ani), tată, frate, socru, bunic, unchi, pastor, profesor, tată spiritual, preot în casa lui timp de aproape 65 de ani. Ne-a iubit pe noi cu toată puterea lui, a iubit oamenii fără să aştepte ceva în schimb şi cel mai mult L-a iubit pe Isus Cristos, Cel la care este acum. Pentru el e bine. Pentru noi e greu. Aş vrea să nu trebuiască să continui mesajul, dar având în vedere circumstanţele în care s-a întâmplat, trebuie să precizăm câteva lucruri. Tatăl meu a fost afectat de coronavirus, dar nimeni nu a ştiut acest lucru până foarte recent. Simptomele nu arătau că ar fi suferit de covid-19, iar din câte am înţeles, trecerea lui la Domnul s-a întâmplat nu atât datorită virusului, cât din cauza altor afecţiuni pe care el le avea, care au făcut lupta cu virusul imposibilă pentru el. Nu a călătorit recent în străinătate şi nu a ţinut slujbe fiind bolnav. Nici nu putea, pentru că bisericile erau deja închise pe când a început el să se simtă rău, iar şcolile la fel. Noi ne-am izolat la domiciliu şi nu ştim dacă vom putea măcar să ne luăm rămas bun de la el. Fratele şi sora mea şi familiile lor nu vor putea fi alături de noi pentru că locuiesc în străinătate. Eu şi soţia vom fi izolaţi lângă mama mea şi vom face tot posibilul să prevenim să se întâmple altceva. Nu mi-e uşor să scriu acum, dar voiam ca lucrurile să fie clare. Virusul e real, iar noi simţim asta din plin. În aceste momente, tot ce avem nevoie este să vă rugaţi pentru noi. Viaţa tatălui meu merită să fie onorată pentru impactul pe care l-a avut în vieţile multor oameni, chiar dacă acum situaţia nu ne permite să îl comemorăm cum se cuvine!”. 

Revoltă la spitalul din Arad 

Angajaţii de la Spitalul Judeţean Arad se tem că vor ajunge în situaţia creată la Suceava, unde 52 de cadre medicale s-au infectat cu coronavirus, după ce pastorul Ioan Șerban a stat internat trei zile fără să fie testat, scrie adevarul.ro. Practic, pacientul internat pe 20 martie a fost testat pentru COVID-19 abia pe 23 martie. “Mă întreb dacă au fost respectate nişte proceduri în legătură cu pacientul ăsta. Mă întreb de ce a stat pacientul ăsta atâtea zile în Spitalul Judeţean, din moment ce au golit Spitalul TBC pentru cei suspecţi de coronavirus? Oare s-au respectat anumite proceduri şi anumite circuite de la bun început? Gândiţi-vă numai că, dacă a ajuns la UPU, a intrat în contact cu cei de acolo. Probabil a trecut pe coridoare, pe la radiologie, pe la etaj şi ATI. Deci, teoretic, omul ăsta a prins în spital vreo patru ture de infirmieri şi asistenţi, plus toată tura de la UPU, plus radiologia, plus ATI. Câte persoane au intrat în contact cu el?”, se întreabă unul dintre medicii de la Spitalul Judeţean din Arad. 

Citește și:

Cum vor fi înmormântați românii uciși de coronavirus. Măsuri dureroase pentru familii

Virusul l-a ucis în doar patru zile! Omul de afaceri Vasile Ouatu n-a vrut inițial să meargă la spital: «Sunt bine mersi»

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1