Simbolurile secrete de pe corpul Elenei Udrea. Ce reprezintă tatuajul din dreptul inimii, medalionul și brățările

elena_udrea.jpg

Elena Udrea a atras atenția pe plajă cu costumul de baie fosforescent
foto: BLITZ / Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Toată lumea a văzut deja celebrele poze cu Elena Udrea, la plajă, fostul ministru purtând un costum de baie verde-neon, care "'țipa" de la distanță. La o atentă privire observăm însă și câteva talismane care au însoțit ținuta: un medalion cu steaua lui David, mai multe brățări-mătănii și un tatuaj de suflet, în dreptul inimii.

La 47 de ani, mamă a unei fetiţe de aproape 3 ani, Elena Udrea a rămas simbolul sex appeal-ului din politica românească. Reuşeşte să electrizeze atmosfera oriunde s-ar afla, cu atât mai mult pe Litoral, unde face paradă și cu formele voluptuoase, și cu ținute extravagante. Costumul de baie fosforescent, purtat sub o rochie-plasă, a fost de efect, după cum lesne se observă din imaginile surprinse de fotoreporterii Click!. Dar, pe lângă bustul generos, se pot observa și câteva simboluri pe trupul Elenei Udrea. Iată ce semnifică fiecare dintre ele!

elena-udrea1.jpg

Elena Udrea are pe piept un tatuaj dedicat fiicei ei, Eva Maria
foto: BLITZ / Click!

Tatuaj în dreptul inimii, dedicat fiicei ei

Născută în Costa Rica pe 20 septembrie 2018, Eva Maria i-a schimbat complet viața Elenei Udrea, care a ținut să își scrie și pe piele iubirea pentru fiica ei. Pe Litoral, fosta blondă de la Cotroceni și-a lăsat la vedere inscripția de pe piept, în limba spaniolă, o declaraţie de iubire pentru fetița sa: “Eva Maria, amor de mi vida” (n.r. Eva Maria, iubirea vieții mele).

Medalion cu steaua lui David: lupta dintre bine și rău

Dintre zecile de bijuterii de lux expuse de-a lungul timpului, Elena Udrea pare foarte atașată de un lănțișor fin, discret, care are un medalion-simbol cu steaua lui David. Iată care este semnificația celebrei Hexagrame! Steaua lui David, numită în limba ebraică "Maghen David", adică "Scutul lui David", este unul dintre cele mai cunoscute simboluri iudaice, potrivit crestinortodox.ro. Această "stea" este alcătuită din două triunghiuri echilaterale suprapuse, unul având baza în jos, iar altul fiind răsturnat, cu vârful în jos. Cabala, carte mistică iudaică, interpretează acest semn ca fiind lupta dintre bine și rău, dintre material și spiritual.

elena-udrea-bratari.jpg

Elena Udrea a înlocuit brățările scumpe, cu mătănii
foto: BLITZ / Click!

Brățările-mătănii valoare sentimentală

Elena Udrea a înlocuit celebrele "tennis bracelets", bijuterii cu diamante nelipsite din arsenalul doamnelor din high-life, cu simple brățări din șnur împletit, așa cum se găsesc la mănăstiri. Are la încheietură mai multe astfel de accesorii fără valoare materială, dar cu multă însemnătate spirituală. De altfel, fostul Ministru al Turismului și Dezvoltării Regionale (2008-2012) a recunoscut că s-a rugat la de multe ori la Icoana de la mănăstirea Ghighiu, cu dorința de a rămâne însărcinată.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul