Şi-a violat cu sălbăticie propria soră: «A spus să stau că o să-mi fie bine»

CLIIMA20120905_0028_1.jpg

Mihai Bratiloveanu a fost arestat preventiv
Citeste tot despre: 

Un localnic din satul Celei, orașul Tismana, și-a violat propria soră. Mihail Bratiloveanu, în vârstă de 56 de ani, este acuzat că a intrat în casă peste propria soră, cu trei ani mai mare, pe care a obligat-o să întrețină relații sexuale.

Victima este și acum marcată de cele întâmplate. Aceasta povestește cu groază ce s-a întâmplat: „A intrat peste în casă și s-a pus cu picioarele pe mâinile mele ca să nu mai pot face nimic. Am început a țipa, dar mi-a pus mâna la gură, iar cu cealaltă mi-a dat cu capul de recamier. M-am luptat cu el și sunt toată vânătă, pe mâini și pe picioare. M-am luptat cu el, dar m-a violat. A spus să stau că o să-mi fie bine. Nu am mai putut să fac absolut nimic, nicio mișcare. După ce mi-a dat drumul, am tras pe mine chilotul pe care l-a rupt, pantalonul și o bluză și am spus că îmi este rău și să trebuie să beau puțină apă. Eu aveam apa pe hol, dar numai de apă nu am stat. Am luat-o prin curte în vale și am strigat la doi vecini".

Judecătoria Târgu-Jiu a emis pe numele violatorului mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile. Acesta este un individ foarte periculos, fiind arestat de mai multe ori.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1