Și vedetele se întrec în glume bune despre cocaina de la Marea Neagră!

Ultima actualizare:

    Răzvan Popescu, alături de Dan Negru și fiul acestuia, pe plajă
Răzvan Popescu, alături de Dan Negru și fiul acestuia, pe plajă

Pachetele de droguri care au tot fost aduse la mal de valuri au devenit subiect de bancuri. Românii, care mai de care, fac glume pe seama lor. Inclusiv, vedetele!

Răzvan Popescu, realizatorul de la Radio Zu, a fost duminică, 7 martie, la mare. La un moment dat, acesta s-a fotografiat pe plajă, alături de Dan Negru și de fiul acestuia, și a postat pe pagina sa Facebook.

În dreptul pozei a scris: ”Am ieșit să căutăm pachetele”. Imediat au venit comentariile, la fel de amuzante.

Nici Dan Negru nu s-a lăsat mai prejos. S-a filmat pe plajă și a pus imaginile pe contul de socializare cu titlul: ”Azi, la mare, căutând <pachețele>”.  

Dan Negru, glume pe sema pachetelor de droguri găsite pe plajă
Dan Negru, glume pe sema pachetelor de droguri găsite pe plajă

„Tocmai ai trecut pe lângă 1 milion de euro“, ”Plajele Eforie se vor numi Euforie”, „Asta da reclamă adusă litoralului românesc. Să vezi curăţenie pe plaja acum... Ăştia care găsim pungi şi mizerie, sunăm tot la 112, sau le vindem noi pe piaţa neagră?”, sunt descrierile altor postări, pe Facebook, puse de data aceasta de un oameni simpli.

Peste o tonă de cocaină, capturată pe mare

Pachete pline cu droguri  au fost aduse la țărm în aceste zile, pe plajele de la Vadu și Năvodari. De asemenea, alte colete ar pluti în Marea Neagră, iar Poliția le caută din elicopter.

Drogurile ar fi ajuns în Marea Neagră după ce, în urmă cu două săptămâni, o ambarcațiune plină cu cocaină a naufragiat pe Dunăre.

Unul dintre pachetele cu cocaină care au ajuns pe plajă
Unul dintre pachetele cu cocaină care au ajuns pe plajă

Atunci, a fost găsită o tonă de cocaină, însă se pare că întreaga cantitate adusă în România era mult mai mare. Drogurile provin din America de Sud şi trebuiau să ajungă la narco-dependenţii din vestul Europei. 

Cei 36 de saci au fost aduși cu vaporul, după care urcați într-o șalupă ca să ajungă pe țărmul românesc.

Pentru această operațiune au fost angajați șapte cărăuși sârbi, români și spanioli. Din nefericire pentru ei, a fost o furtună pe Marea Neagră, nu au mai putut controla ambarcațiunea care s-a răsturnat.


    Polițiștii caută drogurile din elicopter
Polițiștii caută drogurile din elicopter

Citește aici cum a ajuns cocaina să plutească pe mare!

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net