A aruncat copilul de la etaj, apoi s-a sinucis. Ce au văzut martorii

Ultima actualizare:

    O femeie de 35 de ani și-a ucis băiețelul de 5 ani, apoi s-a sinucis
O femeie de 35 de ani și-a ucis băiețelul de 5 ani, apoi s-a sinucis

O tragedie s-a întâmplat joi seară, 8 octombrie, în cartierul Crângași, din Capitală. O femeie de 35 de ani şi-a omorât băiețelul de cinci ani, apoi s-a sinucis. Nimeni nu știe acum care a fost motivul oribilei fapte, dar se presupune că femeia era deprimată după ce s-a despărțit de tatăl copilului.

Și-a aruncat băiețelul de la etajul opt al unui bloc, apoi s-a sinucis. Amândoi au murit pe loc. Procurorii au deschis o anchetă pentru a afla care au fost cauzele care au determinat-o pe femeie să recurgă la acest gest, scrie romaniatv.net.

Două persoane care au trecut în acel moment prin zonă au auzit un zgomot puternic. Când s-au întors, au văzut trupul copilului zăcând pe trotuar, după care au văzut-o şi pe mamă.

La faţa locului au ajuns imediat criminaliştii, dar şi poliţiştii. După primele cercetări, s-a stabilit că femeia de 35 de ani şi-a aruncat copilul, apoi s-a aruncat şi ea. Se pare că aceasta ar fi vrut să se răzbune pe soţul său prin gestul extrem.

Rudele femeii au povestit că aceasta era foarte deprimată în ultima perioadă, deoarece se despărţise de tatăl copilului, cu care a avut o relaţie tumultoasă. Femeia nu avea un loc de muncă şi locuia împreună cu mama sa. Bunica băiatului se afla în apartament în momentul tragediei.

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net