Și-a salvat prietenii din incendiu! Eroul Claudiu Petre, dispărut

Ultima actualizare:

    Claudiu Petre și-a pierdut viața în incendiul de la Colectivfoto: Arhiva Personală
Claudiu Petre și-a pierdut viața în incendiul de la Colectivfoto: Arhiva Personală

În timp ce mulți se călcau în picioare pentru a se salva pe ei înșiși, el se lupta cu flăcările pentru a-și salva prietenii. În cele din urmă, Claudiu Petre (36 de ani) a ieșit de tot și a fost preluat de o ambulanță. Cu toate acestea, se pare că, în drum spre spital, tânărul a dispărut fără urmă.

Prietenii lui îl caută de zor pe cel care i-a salvat din incendiul izbucnit la Clubul Colectiv din Capitală. Aceștia au început să distribuie fotografii cu el pe rețelele sociale, în speranța că cineva îl va găsi și va identifica.

„Când am văzut că se duce flacăra în sus, mi-am luat geanta și am fugit la ușă... Au fost câteva secunde. Mi-am dat seama că trebuie să mă bag undeva, într-un colț, cât mai jos, că nu mai respiram normal. M-am băgat în hol, la intrare și m-a stins Claudiu. M-a luat afară și s-a dus să mai salveze”, a declarat prietena eroului, Flavia, pentru Știrile Kanal D.

Au trecut aproximativ 21 de ore de când Claudiu Petre este de negăsit. Prietenii lui susțin că l-au căutat peste tot, atât pe lista răniților, cât și pe cea a decedaților. Deși au fost la mai multe spitale, nu au reușit să dea de el. Claudiu are 100 de kilograme, 1,75 m înălțime, barbă, ochi căprui, este brunet și parțial ars pe față. Unii susțin că tânărul ar fi murit în drum spre spital, însă prietenii nu renunță să-l caute.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net