Şi puşti, şi fără permis, şi beat la volan!

7-act-pusti-fara-permis.jpg

Băiatul de 16 ani a condus 200 km
Citeste tot despre: 

Un băiat în vârstă de 16 ani, din Vrancea, şi-a dat în petic. Împreună cu alţi prieteni, a petrecut sâmbătă seară la discoteca din satul vecin. După o noapte de distracţie, stropită cu alcool, cei patru amici au revenit acasă cu maşina, spre dimineaţă, şi au mers la culcare. Mai puţin adolescentul, care s-a gândit să continue distracţia, scrie adevarul.ro.

Puştiul a pus ochii pe maşină, mai ales că prietenul său i-a lăsat cheile, cu rugămintea să ajungă la proprietarul maşinii.  Euforic, el s-a urcat la volan, şi a pornit spre litoral, dar drumul i-a fost întrerupt de poliţişti, după mai bine de 200 de kilometri parcurşi.

“A fost depistat conducând autoturismul pe DN 2A, pe raza comunei Giurgeni, Ialomiţa, înspre Constanţa. S-a constatat faptul că nu deţine permis, iar la testare a rezultat valoarea de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele acestuia a fost astfel întocmit dosar penal”,  anunţă IPJ Vrancea. Judecătorii au decis că este suficientă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1