Și-a pus capăt zilelor, pentru că nu putea să-și întrețină familia

Ultima actualizare:

    Iulia a fost găsită spânzutară în fața apartamentului în care locuia (foto: România TV)
Iulia a fost găsită spânzutară în fața apartamentului în care locuia (foto: România TV)

Tragedie într-o familie din Iași. O tânără de 30 de ani s-a spânzurat în fața apartamentului în care locuia, în Iași. Iulia Crăciun a scris în biletul de adio că a recurs la acest gest, deoarece nu își poate întreține familia, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Mamă a doi copii, Iulia Crăciun (30 de ani) era angajată la firma Xerox, soțul ei fiind profesor de matematică la o școală din Iași. Se descurcau foarte greu cu banii, acesta fiind, se pare, motivul sinuciderii.

Vecinii au găsit-o, luni, pe Iulia spânzurată de o țeavă din fața apartamentului în care locuia cu familia, într-un bloc ANL din cartierul Dacia. Au sunat imediat la 112, însă medicii SMURD sosiți la fața locului n-au mai putut s-o salveze.

Tânăra a lăsat un bilet de adio în care a scris „Nu sunt capabilă să îmi întreţin familia”. De asemenea, Iulia a spus că, deși a recurs la acest gest, își iubește copiii și soțul.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net