Şi Poliţia Română are umor. Top 3 postări amuzante pe Facebook

Ultima actualizare:
Campania - "Pierdut buletin"
Campania - "Pierdut buletin"

România este o ţară membră a Uniunii Europene în care instituţiile statului stau foarte prost la capitolul comunicare cu cetăţenii. Sunt români care preferă oricând să îndure o repriză de 2 ore de înjurături sau orice altă formă de tortură fizică sau pshică, în favoarea unei vizite în clădirile acestora, indiferent de motiv.

Administratoriii paginii de Facebook a Poliţiei Române au dus comunicarea cu cetăţenii la un alt nivel. Aceştia au demonstrat că lumea este mult mai receptivă la informaţiile furnizate, dacă în conceperea lor intervii şi cu un pic de umor. Un alt plus al administratorilor o reprezintă faptul că sunt şi receptivi la el. Au dat share pe pagina instituţiei unui articol publicat de cotidianul satiric Academia Caţavencu, material care le atrăgea atenţia asupra faptului că au exagerat cu citatele din Eminescu în ultimele zile.

Post-ul Poliţiei Române
Post-ul Poliţiei Române

Răspuns amuzant la întrebarea unui cititor

Au voie poliţiştii să-şi facă tatuaje?
Au voie poliţiştii să-şi facă tatuaje?

Un cititor dornic să intre în sistem, a întrebat pe Facebook care e politica instituţiei cu privire la tatuaje. Omul, deja tatuat, dar ofticat, dorea să ştie dacă poate concura pentru un loc la Şcoala de Poliţie. "Salut, dak am un tatoaj pe spate pot k dau la scoala de polityie s-au trebe sal scot anainte lam facut knd eram mai mic si acu ma oftik", a scris tânărul (s-a păstrat forma originală a textului pentru a nu-i diminua valoarea n.r.). Răspunsul acestei curiozităţi este unul genial. "Salut! Bănuind că asta a fost o întrebare, îţi pot spune că tatuajul de pe spate ar trebui să fie ultima ta grijă", au scris aceştia.

Campanie de schimbare a buletinelor cu ajutorul lui Smiley


    Campania -
Campania -

Românii sunt încurajaţi să nu facă ca Smiley, cel care şi-a pierdut buletinul (în ultima piesă lansată n.r.) şi în termen de 30 de zile nu s-a prezentat pentru eliberarea unuia nou şi le sunt reamintite procedurile şi ce acte le sunt necesare dacă doresc o astfel de procedură.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net