Și la nuntă tot cu coloana oficială? Oprea iese din casă doar escortat

Ultima actualizare:

    Au trecut patru zile de la tragedie, dar Gabriel Oprea nu a dat nici o declarație oficială cu privire la accidentFoto: Mediafax
Au trecut patru zile de la tragedie, dar Gabriel Oprea nu a dat nici o declarație oficială cu privire la accidentFoto: Mediafax

„De ce are nevoie Gabriel Oprea de coloana oficială?”, aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor. În timp ce opinia publică îi cere demisia, ministrul de interne tace mâlc, după ce un polițist care îi deschidea drumul a murit, marți (20 octombrie). La rândul său, Victor Ponta încearcă să evite întrebările jurnaliștilor cu privire la acest caz.

Se pare că Gabriel Oprea nu pleacă nicăieri fără coloană oficială. Se vorbește tot mai intens despre abuzul făcut de ministrul de interne, care se pare că blochează activitatea poliției rutiere, atunci când participă la diferite evenimente. După moartea lui Bogdan Gigină, polițistul din coloana oficială a lui Gabriel Oprea, cazul a devenit intens mediatizat. Pe lângă faptul că există zvonuri că ministrul de interne se întorcea de la cârciumă, în momentul tragediei și că nici măcar nu s-a oprit atunci când s-a produs accidentul, declarația oficială a lui Oprea întârzie să apară.

După acest accident halucinant, au apărut și alte informații despre „misiunile de urgenţă”  ale ministrului, relatează Digi24. Una dintre acestea ar fi nunta fiicei primarului din Călărași, membru al UNPR. Locuitorii orașului de pe malul Dunării au rămas marcați de această vizită a vicepremierului. Acest eveniment s-a întâmplat la data de 9 mai.  Potrivit localnicilor, Gabriel Oprea a venit și acolo cu o coloană oficială.

Tată miresei, Daniel Ștefan Drăgulin, a încercat să-l „scoată” pe ministrul de interne: „A avut o prezenţă discretă şi toţi cei care au fost prezenţi la masă până la ora la care a stat dânsul n-am văzut pe nimeni care să-l păzească sau să aibă grijă de dânsul”.

În luna septembrie, Gabriel Oprea s-ar fi remarcat într-o altă vizită, de data aceasta la Brăila. Traficul pe cele mai importante străzi a fost restricționat și toți agenții de la Poliția Rutieră au fost mobilizați în intersecții. Toate acestea, pentru că Gabriel Oprea traversa orașul, însoțit de o coloană oficială. Acesta se îndrepta spre Galați, unde urma să participe la o ședință a partidului pe care îl conduce, UNPR.

Societatea civilă îi cere demisia lui Gabriel Oprea, care după patru zile de la accident, nu a explicat nimic și nu a dat nici o declarație oficială cu privire la motivul pentru care a avut nevoie să fie însoțit de o coloană oficială. La rândul său, prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu i-a cerut demisia ministrului de Interne, menționând că, dacă acesta  nu demisionează, premierul Victor Ponta are obligația de a-l demite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net