Și la nuntă tot cu coloana oficială? Oprea iese din casă doar escortat

gabriel_oprea.jpg

gabriel oprea politist bogdan ginina
Au trecut patru zile de la tragedie, dar Gabriel Oprea nu a dat nici o declarație oficială cu privire la accident
Foto: Mediafax

„De ce are nevoie Gabriel Oprea de coloana oficială?”, aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor. În timp ce opinia publică îi cere demisia, ministrul de interne tace mâlc, după ce un polițist care îi deschidea drumul a murit, marți (20 octombrie). La rândul său, Victor Ponta încearcă să evite întrebările jurnaliștilor cu privire la acest caz.

Se pare că Gabriel Oprea nu pleacă nicăieri fără coloană oficială. Se vorbește tot mai intens despre abuzul făcut de ministrul de interne, care se pare că blochează activitatea poliției rutiere, atunci când participă la diferite evenimente. După moartea lui Bogdan Gigină, polițistul din coloana oficială a lui Gabriel Oprea, cazul a devenit intens mediatizat. Pe lângă faptul că există zvonuri că ministrul de interne se întorcea de la cârciumă, în momentul tragediei și că nici măcar nu s-a oprit atunci când s-a produs accidentul, declarația oficială a lui Oprea întârzie să apară.

După acest accident halucinant, au apărut și alte informații despre „misiunile de urgenţă”  ale ministrului, relatează Digi24. Una dintre acestea ar fi nunta fiicei primarului din Călărași, membru al UNPR. Locuitorii orașului de pe malul Dunării au rămas marcați de această vizită a vicepremierului. Acest eveniment s-a întâmplat la data de 9 mai.  Potrivit localnicilor, Gabriel Oprea a venit și acolo cu o coloană oficială.

Tată miresei, Daniel Ștefan Drăgulin, a încercat să-l „scoată” pe ministrul de interne: „A avut o prezenţă discretă şi toţi cei care au fost prezenţi la masă până la ora la care a stat dânsul n-am văzut pe nimeni care să-l păzească sau să aibă grijă de dânsul”.

În luna septembrie, Gabriel Oprea s-ar fi remarcat într-o altă vizită, de data aceasta la Brăila. Traficul pe cele mai importante străzi a fost restricționat și toți agenții de la Poliția Rutieră au fost mobilizați în intersecții. Toate acestea, pentru că Gabriel Oprea traversa orașul, însoțit de o coloană oficială. Acesta se îndrepta spre Galați, unde urma să participe la o ședință a partidului pe care îl conduce, UNPR.

Societatea civilă îi cere demisia lui Gabriel Oprea, care după patru zile de la accident, nu a explicat nimic și nu a dat nici o declarație oficială cu privire la motivul pentru care a avut nevoie să fie însoțit de o coloană oficială. La rândul său, prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu i-a cerut demisia ministrului de Interne, menționând că, dacă acesta  nu demisionează, premierul Victor Ponta are obligația de a-l demite.

 

Loading...

Citește și

 • gabriel oprea politist bogdan ginina

  Noi mărturii halucinante au apărut în cazul polițistului care a căzut cu motocicleta în groapă, în timp ce îi deschidea drumul ministrului de interne Gabriel Oprea. Potrivit unor surse din Poliție, motocicletele nu au mai fost reparate de foarte mult timp, iar cei care investesc în piese de schimb sunt chiar polițiștii care le folosesc.

 • bogdan gigina gabriel oprea

  Cazul poliţistului Bogdan Gigină, care a murit marţi (20 octombrie) după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă săpată pentru lucruri la reţeau de gaze a generat reacţii dure în rândul colegilor de muncă. Noi detalii ies la iveală despre această poveste, dar şi despre neregulile care au dus la moartea tânărului de 28 de ani.

 • bogdan gigina

  Moartea bruscă a tânărului poliţist de la Brigada Rutieră i-a cutremurat pe mulţi şi a lăsat în urmă nenumărate semne de întrebare. În seara fatidică de marţi, 20 octombrie, reporterul Click! s-a intersectat din întâmplare cu maşinile din coloana oficială care-l însoţea pe Gabriel Oprea.

 • politistul decedat bogdan gigina

  Bogdan Cosmin Gingină a decedat la vârsta de numai 28 de ani după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă săpată pentru lucrări la rețeaua de gaze. Incidentul a avut loc marți (20 octombrie), în jurul orei 19.00. Autoritățile au început o anchetă în cazul bărbatului decedat, iar ulterior s-a descoperit faptul că acesta făcea parte din coloana oficială a ministrului de Interne Gabriel Oprea.

 • inmormantare bogdan gigina

  Vineri, 23 octombrie, are loc înmormântarea polițistului de la Brigada Rutieră, Bogdan Gigină, care a decedat la numai 28 de ani în urma unui accident tragic. Agentul se afla în misiune atunci când a căzut cu motocicleta într-o groapă din asfalt.

 • gabriel oprea

  Un întreg val de critici a apărut pe reţelele de socializare la adresa ministrului de Interne, Gabriel Oprea, după ce poliţistul aflat în faţa "coloanei oficiale", Bogdan Gigină (28 de ani) de la Brigada Rutieră şi-a pierdut viaţa în misiune.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1