Şi-a înjunghiat soția, apoi s-a sinucis. Totul în fața copilului de 10 ani

Ultima actualizare:

    Bărbatul s-a aruncat în cap de la etajul 9Foto: specialarad.ro
Bărbatul s-a aruncat în cap de la etajul 9Foto: specialarad.ro

O tragedie înfricoșătoare s-a petrecut duminică noapte, într-un bloc din cartierul arădean Aurel Vlaicu. Un bărbat de aproximativ 40 de ani și-a înjunghiat mortal fosta soție, în vârstă de 38 de ani, de zeci de ori, aplicându-i lovituri pe tot corpul.

Apoi, acesta s-a refugiat în bucătărie, s-a tăiat cu același cuțit de două ori în zona pieptului și văzând că nu moare s-a aruncat în gol, direct în cap, de la etajul 9. Șocant, la întreaga scenă a asistat copilul celor doi, un băiat de 10 ani, care a și sunat la 112 să cheme ajutoare. 

Criminalul era excesiv de gelos și divorțase de mama copilului lui în luna octombrie a anului trecut, mai mergea în vizită pentru a-și vedea fiul, iar uneori mai rămânea peste noapte, se pare, la insistențele băiatului.

Azi noapte, pe fondul geloziei și al unor discuții, bărbatul a luat un cuțit de bucătărie și i-a aplicat fostei soții peste 25 de lovituri de cuțit pe tot corpul. Copilul a fost luat de sora femeii și va urma şedinţe de psihoterapie. În cursul zilei de astăzi, medicul legist va efectua autopsia celor două cadavre.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net