Şi-a furat maşina pe care tocmai o vânduse cu numere false de înmatriculare

Ultima actualizare:

    Hyundai Accent (Foto: Arhivă)
Hyundai Accent (Foto: Arhivă)

Un bărbat care a vândut o maşină cu numere false, după care a furat-o din faţa casei noului proprietar, a fost reţinut, astăzi, de poliţiştii bucureşteni ai Serviciului Furturi Auto, informează Poliţia Capitalei.

Bucureşteanul Cristian Baciu, în vârstă de 33 de ani, este acuzat de înşelăciune, furt calificat şi uz de fals, după ce, în 10 iulie, un bărbat a reclamat la Furturi Auto că, la scurt timp după ce a cumpărat de la acesta un autoturism marca Hyundai Accent, pentru care a plătit 2.500 de euro, maşina i-a fost furată de pe o stradă din sectorul 2.

Din primele cercetătări, poliţiştii au stabilit că actele maşinii erau false, iar numerele de înmatriculare aparţineau, de fapt, unui Daewoo Matiz radiat din circulaţie.

După aproape două luni de verificări, poliţiştii l-au găsit pe vânzătorul maşinii şi au descins în locuinţa acestuia. Ulterior, a fost găsit şi automobilul Hyundai Accent, parcat în apropiere de casa suspectului.

Potrivit anchetorilor, Cristian Baciu a păstrat o cheie a maşinii, iar după ce cumpărătorul a ajuns acasă şi a parcat automobilul, s-a dus şi l-a luat înapoi imediat după lăsarea întunericului. Autoturismul Hyundai Accent a fost sigilat şi depus la sediul Serviciului Furturi Auto.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net