Şi frumoasă, şi sângeroasă! Alice, printre puţinele românce care luptă în cuşcă

alice2.jpg

Alice Ardelean, luptatoare, cusca
Alice Ardelean, o fată pe care nu e bine s-o superi

Bărbaţii care o văd pe tânăra din imagine plimbându-şi căţelul pe stradă ar face bine să n-o claxoneze insistent sau s-o fluiere. Pentru că fata frumoasă şi delicată loveşte năprasnic atât cu pumnii, cât şi cu picioarele. Alice Ardelean nu e o femeie ca oricare alta, ci o aprigă luptătoare în cuşcă!

Are 24 de ani şi e aproape imposibil să intuieşti cu ce se ocupă! Tânăra cu ochelari şi cu un aer cumsecade se transformă total când urcă în cuşcă. Alice Ardelean e luptătoare de MMA (Mixed Martial Arts, adică Arte Marţiale Mixte) şi, de cele mai multe ori, părăseşte ringul cu arcadele sparte, dar victorioasă. 

Nelipsită din sălile de forţă

Ea se numără printre puţinele femei din România, 10 - 15 la număr, care intră cu dezinvoltură în lumea bărbaţilor şi practică sporturi de contact. După ce a urmat facultatea de educaţie fizică şi sport, Alice Ardelean a decis să lupte în ring. De şapte ani, tânăra e nelipsită de la antrenamentele dure şi din sălile de forţă.

alice1.jpg

Alice Ardelean, sporturi de contact
În cuşcă, tânăra se dezlănţuie împotriva adversarelor

"Sunt mândră de corpul meu"

„Nu sunt agresivă. Am fost mereu cea mai băieţoasă fată”, se caracterizează zâmbind Alice. După ce a început să lupte, a reuşit să-şi evidenţieze mai mult latura feminină, confirmarea venind de la bărbaţii care roiesc în jurul ei.

alice3.jpg

Alice Ardelean, sexy, luptatoare
Alice în ţara bărbaţilor

„Îmi place să mă îmbrac sexy şi sunt mândră de corpul meu. Îmi scriu tot felul de bărbaţi. Evident, cu replicile <<Să nu mă baţi!>> ori <<M-aş bate cu tine la sol>>”, se amuză fata. „În cuşcă, merg cu capul înainte, indiferent câte lovituri încasez. Lumea asta vrea: spectacol şi sânge”, încheie tânăra curajoasă.

Click! spune

Palmaresul domnişoarei originare din Satu Mare însumează 27 de meciuri la kickboxing, dintre care 20 câştigate. La MMA are opt meciuri disputate, înregistrând trei victorii. 

Citeşte articolul complet şi vezi mai multe imagini pe adevarul.ro!

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1