Şi-a decapitat concubina, a tranşat-o şi i-a scos organele!

Ultima actualizare:
Anchetatorii au ridicat  trupul secţionat al victimei  şi urmează să stabilească  de când era moartă femeia (CAPTURI: Neptun TV)
Anchetatorii au ridicat trupul secţionat al victimei şi urmează să stabilească de când era moartă femeia (CAPTURI: Neptun TV)

Viaţa unei femei de 53 de ani ar fi putut fi salvată dacă procurorii l-ar fi arestat la timp pe concubinul acesteia, care a mai agresat-o în trecut. În urmă cu doi ani, a bătut-o în aşa hal încât femeia a stat două luni în spital, dar magistraţii au refuzat să ceară arestarea lui. Lăsat în libertate, bărbatul şi-a ucis de data asta, iubita. A măcelărit-o cu atâta cruzime, încât i-a înfiorat chiar şi pe anchetatori.

Gheorghe Drăguşin, de 50 de ani, a mers ieri dimineaţă la poliţia din comuna constănţeană Cumpăna şi a spus că şi-a găsit concubina moartă în casă. Bărbatul era atât de beat încât le-a spus anchetatorilor că nu-şi mai aminteşte nimic din cele întâmplate.

Ajunşi la locuinţa femeii, oamenii legii au avut parte de imagini de coşmar. Trupul acesteia zăcea decapitat pe un pat, mâinile îi fuseseră tăiate şi separate de corp, iar pieptul era secţionat. Toate organele interne împreună cu braţele şi capul femeii fuseseră puse într-un bidon. Lângă cadavru se afla un cuţit plin de sânge.

Gheorghe Drăguşin era beat şi spune că nu-şi aminteşte nimic din ce s-a întâmplat


    Anchetatorii au ridicat  trupul secţionat al victimei  şi urmează să stabilească  de când era moartă femeia (CAPTURI: Neptun TV)
Anchetatorii au ridicat trupul secţionat al victimei şi urmează să stabilească de când era moartă femeia (CAPTURI: Neptun TV)

Anchetatorii au încercat să stea de vorbă cu bărbatul, dar era atât de beat încât nu au putut scoate nimic de la el. Neagă, însă, că el ar fi omorât-o pe femeie. Mai mult, Gheorghe Drăguşin susţine că a fost atât de şocat când şi-a găsit iubita moartă, încât ar fi încercat să se sinucidă.

Surse din rândul anchetatorilor spun că el prezintă urme specifice strangulării pe gât, iar o frânghie cu laţ a fost găsită prinsă de o grindă. Poliţiştii nu au putut stabili deocamdată când a fost comisă crima şi cât timp i-a luat ucigaşului să-i tranşeze trupul.

Nimeni nu poate spune încă nimic despre motivul crimei, dar vecinii susţin că nu au mai văzut-o pe femeie de două zile şi că nu ducea o viaţă liniştită lângă bărbatul cu care trăia. Mai mult, în urmă cu aproximativ doi ani, el a mai fost cercetat pentru că şi-a bătut concubina.

Femeia a avut nevoie atunci de 60 de zile de îngrijiri medicale, dar anchetatorii spun că procurorii au refuzat să ceară arestarea lui. Ieri, bărbatul de 50 de ani a fost reţinut pentru audieri, fiind suspect de omor deosebit de grav.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net