Şi-a decapitat bebelusul, dar vrea să se întoarcă acasă la ceilalţi şase copii

Ultima actualizare:

    Monica Iudeanu  este internată la  Spitalul de Psihiatrie  Ştei, din Bihor
Monica Iudeanu este internată la Spitalul de Psihiatrie Ştei, din Bihor

Monica Iudeanu (27 de ani), femeia care, în februarie, a şocat o ţară întreagă când şi-a ucis bebeluşul „pentru a-l oferi jertfă Domnului", vrea să se întoarcă la familie. Internată la un spital de psihiatrie din Bihor, braşoveanca le-a cerut, ieri, judecătorilor permisiunea de a se întoarce la ceilalţi şase copii pe care îi are, precizând că urmează tratamentul medicilor şi că se simte bine.

Mai mult, soţul femeii, Iosif Iudeanu, o susţine. El a spus că ar vrea să solicite înlocuirea măsurii internării definitive cu tratamentul la domiciliu şi le-a spus judecătorilor că ar vrea să o lase să se integreze în familie, treptat, "măcar experimental, câteva ore pe zi". Iosif Iudeanu a precizat, pentru România TV, că în ultimele şapte luni a văzut că femeia regretă mult ce s-a întâmplat, că a văzut "dragostea neprefăcută care o arată faţă de copii" şi că a înţeles urmările faptei asupra ei şi asupra familiei.

La 25 februarie, braşoveanca Monica Iudeanu şi-a ucis bebeluşul de 6 luni invocând versete biblice luate din Vechiul Testament. «Dacă iubeşti pe Dumnezeu şi îţi iubeşti aproapele, oferă-i jertfă», asta le-a spus femeia anchetatorilor.  

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net