Și-au pierdut fiul în Colectiv, iar acum și-au botezat fiica de trei luni

buca.jpg

familia buca
Marcela și Dorin Bucă au devenit din nou părinți la 52 de ani
Foto: Obiectiv Vocea Brăilei

Au trăit cea mai mare dramă în 2015, atunci când și-au pierdut fiul de numai 29 de ani în incendiul din Clubul Colectiv. Viețile lui Dorin și a Marcelei Bucă păreau fără sens, îngenunchiați de tragedia care se abătuse asupra lor.

Lumea familiei Bucă s-a prăbușit în 30 octombrie 2015, când unicul lor copil, de profesie architect, era ucis de para de foc și de fumul toxic. Cel de Sus nu i-a uitat și le-a trimis o minune: un copil. La 52 de ani, Marcela a născut o fetiță perfect sănătoasă, chiar înainte de Paște.

Sâmbătă, 1 iulie, la aproape trei luni de când au deveni părinți, Dorin și Marcela au botezat-o pe micuță cu numele Andreea Gabriela, în numele fratelui pe care nu-l va cunoște niciodată. Cel care a ținut-o în brațe și i-a devenit naș este cel mai bun prieten din copilărie al lui Andrei, iar slujba a avut loc la aceeași biserică în care părinții sfârșiți de durere își luau adio de la odorul lor.

andrei.jpg

andrei buca
Andrei lucra la o firmă de arhitectură din Bucureşti
Foto: arhivă personală

 ”În momentul când a plecat Andrei dintre noi, am simţit că viaţa noastră nu mai are niciun sens. Am simţit un gol atât de mare încât, în fiecare zi când ne sculam, ne uitam unul la altul, ne luam în braţe şi plângeam. Dar am strâns din dinţi, nu ne-am lăsat şi ne-am înţeles, tot aşa, din priviri, uitându-ne unul la altul, că nu are rost să continuăm în această lume dacă nu mai facem un copil”, a declarat Dorin Bucă pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1