Şi-a aruncat copilul pe geam cu tot cu jucării

Ultima actualizare:
În locul în care a căzut  au rămas împrăştiate  jucăriile, după ce copilul  a fost luat de ambulanţă
În locul în care a căzut au rămas împrăştiate jucăriile, după ce copilul a fost luat de ambulanţă

Un gest greu de descris în cuvinte a şocat, ieri, oraşul Bacău. O femeie care fusese externată de la Psihiatrie şi-a aruncat băieţelul de la etajul doi. Şi asta, în momentul în care a realizat că a fost încuiată în casă. Din fericire, copilul a scăpat cu viaţă.

Femeia, mamă a doi copii, un băiat de 6 ani şi o fetiţă de 12 ani, s-a întors, sâmbătă, acasă, după o perioadă în care fusese internată în secţia de Psihiatrie a Spitalului judeţean din Bacău. Ziua de ieri se anunţa una obişnuită.

Băiatul a fost aruncat de la etajul 2

Maia a fost aruncată de mama ei din taxi
Maia a fost aruncată de mama ei din taxi

Tocmai de aceea, mama ei şi bunica celor doi copii, a plecat la cumpărături şi, cum era normal, a încuiat uşa în urma ei.

În casă au rămas copiii şi mama lor, care, în momentul în care a văzut că nu poate ieşi din apartament, s-a înfuriat. L-a smucit pe băieţel din pat, unde stătea şi se uita la desene animate, şi l-a aruncat pe geam cu tot cu jucării.

Copilul a căzut în gol de la etajul doi. Înspăimântaţi, vecinii au sunat la 112 şi, în scurt timp, o ambulanţă a ajuns la faţa locului. Medicii l-au examinat rapid. Când au vrut să-l urce în Salvare, micuţul, foarte speriat, a spus că nu vrea să meargă în aceeaşi maşină cu mama sa, care a fost dusă, şi ea, la Psihiatrie.

Medicii de la Spitalul Judeţean Bacău, unde băieţelul a fost internat, ne-au declarat că acesta are un traumatism cranio-cerebral şi traumatisme la gambe, dar că viaţa nu îi este în pericol. Cea mai mare problemă, însă, o ridică şocul suferit când a fost aruncat de la etaj.


    Maia a fost aruncată de mama ei din taxi
Maia a fost aruncată de mama ei din taxi

În octombrie anul trecut, o fostă grefieră din Oradea a şocat întreaga ţară când şi-a aruncat fetiţa de numai un an şi jumătate dintr-un taxi aflat în mers. Antiţa Bar (40 de ani), bolnavă psihic, a deschis uşa din spate a maşinii şi a aruncat-o pe Maia din autoturism în timp ce acesta traversa Podul Grand.

Din fericire, fetiţa a supravieţuit, iar de atunci este crescută de tatăl ei, un fost învăţător din Timişoara. Mama ei se află în continuare internată la Spitalul „Al. Obregia".

image
image
image
image
image
image
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net