Şi-a aprins ţigara la ştrand şi a ars toată familia

Ultima actualizare:

    Părinţii au ajuns la Spitalul de Arşi, iar copilul la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureştifoto: www.actualmm.ro
Părinţii au ajuns la Spitalul de Arşi, iar copilul la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureştifoto: www.actualmm.ro

Tragedie la un ştrand din Satu Mare! Un bărbat şi-a nenorocit toată familia pentru că nu a luat în serios avertismentul care interzicea fumatul la intrarea în bazinele termale. Omul şi-a aprins ţigara, iar o explozie l-a spulberat împreună cu soţia şi copilul de 6 ani. Toţi au suferit arsuri grave, iar şansele lor de supravieţuire sunt foarte mici.

Explozia s-a produs luni seara, în jurul orei 18.00, la una dintre căsuţele din complexul Băi Termale Acâş, din Satu Mare, acolo unde cei doi soţi şi copilul de 6 ani se aflau în vacanţă şi se îmbăiau în vana cu apă termală. ”Am văzut o ţigară aprinsă jos şi l-am întrebat: De ce aţi fumat? V-am spus să nu fumaţi! Aveau toţi trei arsuri peste tot!”, a povestit o angajată a ştrandului.

Femeia susţine că fiecărui turist i se spune să nu stea mai mult de 30 de minute în baia cu apă termală şi că nu are voie să fumeze şi să bea în căsuţele cu vane, pentru că apa conţine sulf. Bărbatul nu a ţinut însă cont de avertismente, iar odatăcu ţigara s-au aprins şi vaporii inflamabili acumulati în încăpere de la apa termală. Cei trei au suferit arsuri pe aproape 80% din suprafaţa corpului şi au fost transportaţi cu o aeronavă militară la spitale din Bucureşti, însă medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor lor de supravieţuire. Poliţiştii au deschis o anchetă ca să stabilească ce s-a întâmplat şi verifică inclusiv condiţiile în care funcţionează baza de tratament.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net