Show aerian cu 100 de piloţi şi paraşutişti pe Aeroportul Băneasa

Ultima actualizare:

    Turcii au singura  formaţie de opt avioane supersonice din lume
Turcii au singura formaţie de opt avioane supersonice din lume

Show aerian, în week-end, pe Aeroportul Băneasa. 100 de piloţi şi paraşutişti, precum şi 100 de aeronave vor evolua în cadrul Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition.

Evenimentul este organizat de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, Aeroclubul României, Romatsa, Clubul Sportiv Aibo şi Romaero şi se desfăşoară sub înaltul patronaj al Regelui Mihai I al României, cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la înfiinţarea Aeroclubului României, anunţă Mediafax.

În premieră pentru Bucureşti, la spectacolul aerian vor evolua: Baltic Bees, formaţia letonă cu un stil de pilotaj unic în lume, executând manevre artistice de maximă dificultate, Jurgis Kayris, campion mondial la acrobaţie aeriană, Luca Bertossio, campion mondial la acrobaţie cu planorul.

Totodată, pe parcursul evenimentului vor putea fi urmărite multe alte nume din elita acrobaţiei aeriene mondiale: Flying Bulls (cu spectaculoasele aeronave Alpha Jet şi B-25J), Polish Eagles Foundation (cu celebrul model MIG 15), precum şi artişti ai acrobaţiei aeriene din România - Aeroclubul României, Iacării Acrobaţi, Hawks of Romania, alături de cei mai mai buni profesionişti ai manşei din cadrul Tarom, structurilor de aviaţie ale Ministerului Afacerilor Interne etc.

 Aeroportul Băneasa va găzdui, tot sâmbătă, a doua ediţie a expoziţiei de aviaţie generală - General Aviation Exhibition, unde vor fi expuse zeci de aeronave, de la avioane ultrauşoare, până la business jet-uri.

Show-urile aeriene vor avea loc pe parcursul întregii zile, de la ora 8.30. La ora 14.00 este programată festivitatea de premiere a echipelor de acrobaţie, urmată de noi demonstraţii, evenimentul încheindu-se cu un concert susţinut de Antonia, Tasha şi Deep Central, după ora 21.00, şi un spectacol de artificii, de la 22.50, potrivit site-ului www.bias.aero.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net