Sfaturi pentru noul premier: «Trebuie să se ferească de lucrurile superficiale»

Ultima actualizare:

    Mihai Tudose  (50 de ani)  l-a înlocuit  pe Sorin  Grindeanu  la Palatul  Victoria
Mihai Tudose (50 de ani) l-a înlocuit pe Sorin Grindeanu la Palatul Victoria

Noul premier Mihai Tudose a trăit cele mai agitate zile din viaţa sa: nominalizare, jurământ, prima şedinţa de Guvern. Ce spun astrele despre „startul” său în noua funcţie? Specialistul Click!, astrologul Minerva, vă dezvăluie toate secretele şefului de la Palatul Victoria.

Mihai Tudose (50 de ani) este un demn reprezentant al Peştilor. Născut la 6 martie 1967, premierul are toate calităţile celor născuţi în această zodie, adică este muncitor, ponderat şi sensibil la frumos.

simeon stalpnicul png

“Noul prim-ministru ar putea să dea peste cap previziunile analiştilor politici, mai ales că a fost desemnat în această funcţie într-un moment de cumpănă pentru ţară. El însuşi nu este străin de tulburări: Pluto peste Luna natală vorbeşte despre transformările personale prin care a fost nevoit să treacă de-a lungul vremii”, ne-a spus Minerva.Conform specialistului Click!, desemnarea ca premier a lui Mihai Tudose a venit exact în momentul în care Soarele trecea în Casa 1, Casa personalităţii. “Este un moment excelent pentru destinul său. Dar, atenţie. În Casa puterii se află şi Luna Neagră, de aceea toate deciziile pe care le va lua vor fi o mare provocare pentru el. Va depinde de modul în care va ştii să lucreze cu subordonaţii şi cum va ştii să delege competenţele. Luna în Capricorn în Casa parteneriatelor poate sugera că îi place poziţia în care a ajuns, dar că este posibil să se confrunte cu numeroase probleme.Marte în Scorpion, în domiciliu, sugerează o agresivitate latentă care se poate răsfrânge asupra celor cu care lucrează, dacă nu este ascultat. În plus, trebuie să se ferească de lucrurile superficiale”, ne-a explicat astrologul.Astrele mai spun că nativul din 6 martie ştie să ia decizii în momente de cumpănă, însă uneori are tendinţa de a fi prea dictatorial. Lucrurile făcute superficial îi pot aduce prăbuşirea.La nivel personal, ca oricărui alt Peşte, îi place să se înconjoare de cât mai multă frumuseţe. Printre pasiunile acestei zodii se numără grădinăritul, dar şi arta culinară, nativii fiind atraşi de preparatele fine şi sofisticate.

Prima zi «la birou»

simeon stalpnicul png

E grabă mare la Palatul Victoria. Joi, în ziua când noul Guvern a fost votat de Parlament, premierul și miniștrii au depus jurămintele, iar până noaptea târziu și-au ocupat fotoliile. Ieri a fost prima ședință de Guvern, de la ora 15.30. Pe ordinea de zi au fost propuse trei ordonanțe de urgență și 26 de proiecte de hotărâri. În prima zi de muncă în noua componență, Guvernul a discutat despre ajutoare pentru apicultori, despre bugetele Companiei Naționale a Cuprului, au dezbătut formatul actelor de studii și a suspendat un subprefect. Nici ambarcațiunile de agrement și nautice nu au fost uitate și a fost aprobată declanșarea exproprierilor de pe centura rutieră a Capitalei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net