Sfâşiată de câini în drum spre şcoală

Ultima actualizare:

    Tânăra va mai rămâne  câteva zile internată în spital
Tânăra va mai rămâne câteva zile internată în spital

Câinii maidanezi au mai făcut o victimă. O tânără dintr-o localitate vasluiană a ajuns la spital cu 16 muşcături pe corp după ce a fost atacată de o haită de câini.

Incidentul s-a petrecut joi dimineaţă, în jurul orei 06.30. Ana Maria Grecea mergea spre gara din Roşieşti de unde trebuia să ia trenul spre Vaslui, pentru a ajunge la şcoală.

La aproape un kilometru de staţia CFR, o haită de şase câini a încolţit-o, iar animalele s-au năpustit asupra ei. Au pus-o jos şi au muşcat-o pe tot corpul.

Norocul fetei a fost că în zonă se afla un cioban care, alertat de ţipetele acesteia, a alergat spre ea reuşind să alunge haita de câini. Tot el a fost cel care a sunat la 112 solicitând ajutor. Ana Maria a fost transportată imediat la Spitalul de Urgenţă din Vaslui, unde a primit îngrijiri medicale.

„Fata avea mai multe plăgi muşcate de câini. Cred că erau vreo 16. Am transportat-o la spital, unde a rămas internată", au spus medicii de pe ambulanţă. Ana Maria se simte bine acum, dar spune că a avut mare noroc.

„Nu ştiu de unde au apărut. Deodată m-am văzut înconjurată de câini. Primul care m-a muşcat a venit din spatele meu. De durere, m-am pus jos şi au tăbărât pe mine. Am văzut moartea cu ochii!", a povestita fata, aflată încă în stare de şoc.

Poliţiştii vasluieni au deschis o anchetă pentru a vedea cui aparţin câinii agresivi şi dacă poate fi cineva tras la răspundere. Ei iau în calcul şi ipoteza ca animalele să aparţină chiar ciobanului care a salvat-o pe Ana Maria.

Sami a murit în chinuri groaznice

Dacă tânăra din Vaslui a avut noroc şi a fost salvată la timp, nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Sami Tcaciuc, băieţelul de nici 6 ani care a murit sfârtecat de colţii maidanezilor, pe un câmp din Suceava.

Nu a fost nimeni în preajmă să îl ajute, iar micuţul a avut parte de o moarte cumplită. Câinii i-au provocat mai multe muşcături în zona gâtului, care i-au fost fatale.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net