Sexy șefele de la ANAF și CNAS, demise după căderea lui Vâlcov

Ultima actualizare:

    Mihaela Triculescu și Adriana Cotel vor fi demise
Mihaela Triculescu și Adriana Cotel vor fi demise

Odată cu condamnarea lui Liviu Dragnea, au început să cadă capete. Darius Vâlcov, consilierul pe probleme economice al premierului Vioca Dăncilă, și-a dat demisia. Era omul impus de fostul lider PSD. La scurt timp după ce a fost făcut anunțul, sexy șefele de la ANAF și CNAS au fost demise.

Doi oameni cheie numiţi de Dariu Vâlcov în poziții cheie au plecat din posturile bine plătite. Este vorba despre Mihaela Triculescu, şefa ANAF, şi despre Adriana Cotel, cea a Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), potrivit unor surse citate de Realitatea TV.

Decizia demiterii i-a aparţinut ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici.

Mihaela Triculescu a picat proba orală ca să se angajeze la Fisc

Mihaela Triculescu a fost numită la conducerea ANAF în ianuarie 2019 şi a stârnit numeroase polemici din cauza CV-ului "cosmetizat" şi a lipsei de transparenţă. În 2015, Triculescu a vrut să se angajeze la Fisc, dar a  picat proba orală pentru ocuparea unui post de inspector la Antifraudă.

Adriana Cotel a fost numită preşedinte al CNAS în aceeași perioadă, după ce a ocupat postul de preşedinte al Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale.

Adriana Cotel a fost asistent farmacist

Potrivit recorder.ro, aceasta a fost în trecut asistent farmacist în Craiova, după care s-a înscris la cursurile Facultății de Management de la Universitatea „Spiru Haret” din Craiova, de unde, în 2008, obținut o diplomă de economist.

În 2012, l-a cunoscut pe Andrei Iordache, directorul Spitalului Județean de Urgență Slatina, iar, în 2014, presa scria că aceștia erau implicați într-o relație, după ce au fost surprinși pe Aeroportul Otopeni.

Iordache e membru PSD și prieten la cataramă cu Darius Vâlcov, fapt care i-a asigurat funcții și influență.

După ce a plecat de la Spitalul Județean, Andrei Iordache a fost numit la conducerea Direcției de Sănătate Publică Olt, iar Adriana Cotel a ajuns să conducă CNAS.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net