Sexy PSD-ista din Camera Deputaților! Uite pe cine ai votat: are studii medii și sâni uriași

corina.jpg

alexandra corina bogaciu sexy psdista
Tânăra este nepoata lui Pandele
Foto: Arhiva personală

Alexandra Corina Bogaciu (27 de ani) este cea mai tânără PSD-istă din Camera Deputaților. Pe tânără o recomandă pozele extrem de sexy, pe care și le-a șters de pe Facebook după alegerile de duminică (11 decembrie).

Alexandra Corina Bogaciu a fost prima candidată pe lista PSD Ilfov și a intrat fără probleme în Parlament. Proaspăta deputată are studii medii, a absolvit un colegiu tehnic, la secția „matematică-informatică” și locuiește în Voluntari.

media_148156101869730500.jpg

alexandra corina bogaciu sexy psdista
Tânăra și-a șters pozele sexy de pe Facebook după ce a ajuns deputat
foto: arhivă personală

 

Alexandra Corina Bogaciu  e nepoata lui Florentin Pandele și a fost recomandată de colegii din PSD ca fiind director de markenting la o companie din România. Corina a lucrat ca operator calculator la firma tatălui său, Ion Bogaciu, specializată în copertine și materiale textile, potrivit stirilekanald.ro.

media_148156158965875000.jpg

alexandra corina bogaciu sexy psdista
Alexandra este nepoata lui Pandele
foto: arhivă personală

 

Ion Bogaciu este vărul lui Florentin Pandele, primarul din Voluntari și soțul edilului de la București, Gabriela Firea. Bogaciu este și nașul de botez al lui Pandele, care s-ar fi creștinat ortodox în urmă cu 15 ani. El a fost viceprimarul Voluntariului, iar în prezent este consilierul aceleiași localități. 

alexandra_corina_bogaciu.jpg

alexandra corina bogaciu sexy psdista
Alexandra Corina Bogaciu a fost prima pe listele PSD Ilfov
Foto: Arhiva personală

clipboard01.jpg

alexandra corina bogaciu sexy psdista
Alexandra și-a păstrat doar pozele „serioase”
Foto: Arhiva personală

 

mara_mares.jpg

mara mares
Mara Mareș (24 de ani) va reprezentat Brașovul în Camera Deputaților din Parlamentul României
foto: arhivă personală

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • alegeri parlamentare 2016, candidate sexy alegeri, fete alegeri

  Partidele politice și-au împrospătat listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. În cursa electorală pentru un loc în Parlamentul României au fost avansate fete tinere, crescute la organizațiile de tineret sau „pescuite” din rândul societății civile. Unele dintre ele nu impresionează prin CV, cât prin aspectul fizic. dar îți pot influența votul în 11 decembrie.

 • candiadata tanara, partidul miscarea populara, simona adriana nan

  Simona Adriana Nagy din Chevereşu Mare are 23 de ani şi ambiţii mari. Cel mai tânăr candidat pentru funcţia de primar încearcă să spargă dominaţia PSD în localitate. Înrolată în Partidul Mişcarea Populară (PMP), ea vrea să-l dea jos pe Marcel Muia, primar al comunei Chevereşu Mare de 12 ani.

 • cele mai sexy politiciene

  Politica nu este numai arena bărbaţilor. Deşi, în mare parte, inegalitatea există, femeile au luat cu asalt acest domeniu. Unele sunt cunoscute pentru realizările lor, altele pentru frumuseţea lor. Desigur, există şi acelea care le au pe amândouă şi care, încet dar sigur, schimbă faţa politicii mondiale.

 • Scandal la Kiev! Ministrul integrării Europene, Anastasia Deeva, de 24 de ani, ţine prima pagină a ziarelor după ce mai multe fotografii fierbinţi au fost făcute publice.

 • calendar, PSD,campanie electorală

  Incredibil, dar adevărat! Sigla PSD tronează pe calendarul bisericesc 2017 chiar sub icoana Fecioarei Maria cu pruncul în brațe. Materialul electoral este împărțit în Argeș.

 • liviu dragnea, bombonica, soție

  Politicienii sunt ”vânați” de tinerele sexy și singure. Dacă reușesc să pună mâna pe unul influent, viața lor se schimbă radical. Asta, se pare, că s-a întâmplat și în cazul Cătălinei Ștefănescu, care din secretara lui Liviu Dragea, a ajuns la 23 de ani în fotoliul de deputat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1